Mammaliv i Nashville

DIY – Hallbänk

Vi köpte en himla massa möbler på loppis för.. 4 (??!) månader sedan & det var meningen att det skulle bli omgjort/målat/slipat etc, men.. det har inte blivit av.
Det största projektet var en superful liten soffbänk som jag ville ha i hallen. Jag visste liksom inte vart jag skulle börja. HUR klär man ens om en dyna!?

Så nu när mamma & pappa är här, tog DOM saken i egna händer, haha.
Jag är tydligen bäst på att skjuta upp saker som jag inte riktigt kan hantera. Och att slipa/måla/använda verktyg är inte min starka sida.
Pappa slipade ner hela bänken, plockade av dynorna, tog bort det gamla tyget, mamma målade & sedan hjälptes de åt att klä om dynorna i ett tåligt grått tyg.
Jag tycker det blev otroligt fint!

Är väldigt nöjd!
Och TACKSAM!
Hade väl tröttnat på att se eländet tillslut & köpt en ny istället.
Note to self – Köp inte möbler som kräver arbete, för det blir inte av. Eller.. köp möbler som kräver arbete när du vet att dina föräldrar kommer på besök, eheheh..

DIY hallbänk
DIY hallbänk

Nu ska vi vänta på våra härliga tavlor som ska hängas upp ovanför, sedan är vi ganska nöjda med denna sidan av hallen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K - lär mig sy, sticka och virka

    Den blev jättefin! Och det var nog dagens bästa diy tips, lämna projektet till föräldrarna 🙂 Har själv gjort samma sak, jag HÖLL listerna som min pappa hade köpt, sågat till och filat medan HAN spikade fast dem på min hylla. Kände mig oerhört händig 🙂