Mammaliv i Nashville

Min Tatuering ♡

Här kommer ett par bilder & en förklaring bakom min tatuering som jag gjorde i NYC.
Jag är så glad i den!
Underbara Zoe Bean som jobbar på Eight of Swords i Williamsburg tatuerade mig. Hon gjorde Andrews första tatuering också & är helt fantastisk!

Lite halvtaskiga mobilbilder & det är lite rött & svullet än, men ah – ni ser ju motivet.
Jennybenny Tatuering

Jennybenny Tatuering

Den första bilden är en döskalle med vingar. Andrew har den dödskallen på sin arm också. Den var ”inbyggd” i hand första tatuering & det är en bild som jag hade graverad på hans första present från mig. Därför betyder just den symbolen väldigt mycket för oss. Det var den julen vi bestämde oss för att gifta oss. Sedan är det ett hjärta i varje vinge som symboliserar August & Astrid. Det finns 7 blommor i tatueringen som står för min närmsta familj. En för varje person. Sedan står det ”För Dig Finns Jag Till” som är ett utdrag från UlF Lundells ”Sanna” – En av min storebrors favoritsånger. Texten blev perfekt då jag har alla jag älskar mest i hela världen på armen.
Så det var hela förklaringen! Kanske lite rörigt, men ah. Thats that liksom 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Akka-mamma till Gustav

    men åh! Blev lite snyftig nu, så himla fint och vilken vacker symbolik. Måste erkänna att min första tanke när jag såg den på insta var ”eh, jaha någon tribal?, men men, hennes arm, hennes val!” Sorry för det!

  2. Magdalena

    Så himla fint! Som Alexandra här ovan skriver, älskar verkligen när tatueringarna betyder nånting! Var på väg att göra en tidigare i år som symboliserar min familj men det blev inte av. Dock kanske senare i livet.

  3. Alexandra

    Nör jag såg den först på insta blev jag lite osäker på vad den föreställer. Men med denna förklaringen så är den ju helt underbar! Älskar när tatueringarna betyder något speciellt!

  4. Anna

    Inte alls rörigt! Och så fin. Har tre tatueringar som jag gjorde som ung. De är inte vackra, men, men. När jag är klar med barnafödande och amning ska jag göra något åt dem.

    PS. Kom ihåg att din bror för alltid finns kvar, i dig och dina barn och en dag i dina barnbarn. Vi bär alla med oss en bit av varje person vi är släkt med, ingen kan någonsin helt försvinna. Han finns i gräset och växterna vid hans gravplats, och i all den växtlighet som kommit från dem. Och att leva livet fullt ut, som du gör, det är det bästa sättet att hedra en älskad som fick leva ett helt liv, men ett liv som blev för kort.