Mammaliv i Nashville

Njut njut njut ♡

Vi fortsätter med njutet här i NYC.
I morse promenderade vi runt lite i Lower East Side, köpte världens godaste bagel på Russ & Daughters, dog bageldöden, drack skitgott kaffe, hängde i en park & ahhhhh…
Det är så mycket minnen här. Så himla mycket fina minnen.
Alla gator vi gick på när vi var nykära. Vår första dejt på restaurang ligger runt hörnet, baren vi hade fest på efter bröllopet ligger ett par gator bort, hörn-bodegan vi alltid köpte öl från på kvällen, lilla blombutiken Andrew köpte med sig överaskningsblomster från… ALLT.
Det är så mycket kärlek här för oss.
Så fint & nostalgiskt.

Tacksamheten i att vi får dom här dagarna ihop, just här. Oändlig!
Och snart ska jag möta upp Andrew, som åkte till kontoret en sväng, i East Village.
Vi ska ta oss en slice från Artichoke & sedan åka över till Williamsburg.
Och vad vi ska hitta på där får ni se om.. 4 timmar.

Kanske hinner jag inte blogga mer från datorn för direkt efter det roliga i Williamsburg, åker vi till Manhattan igen för att gå på hemlig restaurang här i LES, med bästaste vännerna.
WHOOOOOP!

Jennybenny times square
Påväg till Andrews nya kontor igår, som flyttat till Times Square. INTE min favvoplats i NYC, haha. Långt ifrån. Men måste alltid knäppa av en bild pga. platsen är så himla knäpp! Som en oas av vilsna turister, avklädda inkastare, stora neonskyltar, trafik-kaos & utklädda personer som försöker tjäna lite cash mot ett foto.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eleonor

    Aaaah forstar att alla harliga kanslot bubblar upp igen nar man aker tillbaka till staden man foralskade sig i. Ja bade staden och mannen!!!!

  2. Anna

    När vi var i NYC åkte vi dit pga ”en måste sett det” – men förstod inte alls grejen? Vi klev typ ut ur T-banan, såg oss omkring och ja, vände.