Mammaliv i Nashville

Livet ♡

Amen hörrni.
Var nyss på världens lyxigaste blow dry bar med en megalång huvud & nack-massage, fick ligga & andas in några lugnande oljor & grejer.
Guuuuu såååå sköööönt.
Njut njut njut.

Och tidigare idag så fick vi till en dejt med superhärliga Camilla Läckberg & Simon Sköld som också är här i NYC. Vi är hotellgrannar & det var en mysig stund med lite bubbel & prat.

Nä jag svamlar bara nu för jag är ju helt hög på New York & livet. Ska piffa till mig lite inför kvällen nu & strax sticka iväg till Andrews konto för att säga hej.
Sedan ska vi äta middag & ba leva livet. (Hur gör man det nu igen!?? haha)

PUSS
JENNYBENNY NYC
haha, ser ju ut som jag inte har några byxor på mig. Hade ett par 80-tals-shorts som satt i armhålan typ men som kanske inte var superlånga ner på låret & särskilt inte då man satt ner. Ohhhh weel. YOLO liksom, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarianne

    Jag dör lite av skratt hör hemma just nu av ditt inlägg, när jag var i NYC i maj så var en av mina punkter att göra en blow dry, bara en lite detalj – jag frågade efter en blow job. Skämsfaktorn på den?!

  2. Charlotte

    Spännande! Jag gissar på att det är ngt med att hon vill ha hjälp i musikbraschen- följer henne på IG och hon skrev att hon skulle till Nashville i höst 🙂 Väldigt roligt oavsett!