Mammaliv i Nashville

Vilken ska jag välja!? Hjälp!

Hörrni!
Den där underbara, rosa, Rebecca Minkoff väskan hade en liten skrapa i skinnet.. En LITEN liten en, men så störigt när man betalat massa pengar för den. Då vill man ju att den ska vara flawless, även om den säkerligen kommer skrapas mer i framtiden.
Så jag åkte tillbaka till butiken & de hade ingen kvar att byta med, SÅKLART. Suck.
I förebyggande syfte beställde denna svarta lilla godingen från Marc Jacobs i morse innan jag ens åkt till butiken.. (fick typ panik? haha)

Men så fanns denna i butiken & jag la undan den till imorgon –
Screen Shot 2015-04-27 at 12.10.34 PM

Vilken ska jag spara? Eller ska jag behålla den rosa även om den har en liten skrapa? Alltså.. verkligen fjantigt miniliten. Men jag kan se den & irriterar mig på den! haha.
HEEEELP!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. erika

    Jag tycker du ska behålla den rosa! Den var så fin! Och härlig färg nu i vår och sommar. Svarta snygga väskor hittar man alltid 🙂 kör på den rosa!

    1. jennybenny

      Jag störde ihjäl mig på den där skrapan i skinnet, så jag lämnade tillbaka den faktiskt. Och köpte båda svarta, haha. MEN! Nu är jag fortfarande på utkik efter en färgklick. Vill så gärna ha en härligt skrikig väska 😀

  2. Caroline

    Tyckte den nedersta var jättefin! Men den från MJ ser ut att var cross body? Det är ju rätt skönt när man är iväg. Det blir nog bra med vilken som :).

    1. jennybenny

      Åh det är så 50/50, haha. Önskar alla hade röstat på samma 😉 Kanske blir det båda.. AHHHH! hahah

  3. Caroline

    Den svarta MJ! Tips angaende den rosa: finns likadan pa Nordstrom Rack, Bloomingdales Outlet etc. i massa fina farger (vet inte vilka affarer ni har i Nashville, men tips nar ni ar i NY).

    1. jennybenny

      Jag kanske ska vänta & köpa mig en goding i NYC 🙂 Känner dock att jag inte vill ”slösa” min tid på shopping där, haha. Ska mest dricka vin & göra skönhetsbehandlingar med vänner 😉

    1. jennybenny

      Älskar också den! Men kanske är den inte lika fin IRL!? ahhh! Den kommer i morgon eller onsdag som tur är så jag kan klämma 😉

  4. Cecilia

    Den svarta med kedjan, superfin! Den rosa var också cool men irriterande om den inte är i mint condition från början.

    1. jennybenny

      Ja precis! Ville så gärna ha en lite mer ”galen” väska eftersom alla mina är svarta, bruna, vita etc. MEN MEN 😉