Mammaliv i Nashville

Dont forget to be AWESOME

Känner mig just nu som världens tröttaste mamma.
FY vad trötta jag & Andrew är alltså.
Och barnen har börjat få snoriga näsor & August hostar, så det ser ut som en vårförkylning på G?
HURRA!!
Det tråkigaste är att Andrews jobb ligger högsta arbetsnivån någonsin & vi båda biter ihop hela tiden för att inte hamna i luven på varandra. Så svårt!
Vem förtjänar en timmes egentid? Vem är tröttast?
Ja men ni vet säkert hur det snacket går?
Tjafsar ni också med varandra om detta?

Fast idag behöver vi inte oroa oss om sådant bråk, för herrn flög iväg till Florida tidigt i morse.
Han kommer dock hem redan i morgon igen, så det är nästan lite skönt med ett break. Jag kan köra på i mitt tempo här hemma, fixa mackor till middag & se på youtube hela kvällen.
Om barnen behagar att somna.. haha.

Nä. Nu ska jag återgå till barnen som leker så fint i lekrummet.
Btw – Titta vilka fina prints vi nyss hängt upp! Får fota lekrummet senare om solen behagar att kika fram!
jennybenny mammaliv nashville usa LOPPI
Från Children Inspire Design som vanligt 😉 (nej verkligen inte spons, TYVÄRR!)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Haha… Nu kan jag inte låta bli att skratta. Du skriver om era issues emellan. Helt förståeliga i den situation ni befinner er men.. Så sätter ni upp dessa ”pekpinnar” i barnens rum!!!! Humor! 😀
    Avskyr såna där hurtfriska tillrop till barn. Varför inte sätta upp ”Vi älskar er precis som ni är!” ?
    ”Dont forget to be awesome! Är det bara jag som tycker att det känns lite mer kravfullt än inspirerande?

    1. jennybenny

      Fast dom där korten är ju verkligen inte pekpinnar. Man ”läser” det på ett helt annat sätt än vad man gör då man översätter. Förstår du vad jag menar?
      Här finns noll krav på våra barn! Att däremot uppmuntra härliga & glada beteenden är NOLL dåligt tycker jag. Så hemskt om man känner att det är så, haha. Dont forget to be awesome är ju KUL & peppande. Inte något tvång till att alltid vara glad, haha. Då går man LITE för djupt in i psykologins värld kanske? 😉

  2. Annica

    Vi bråkar sällan om det, men sen är maken ofta borta och kan sova bra borta så när han väl är hemma brukar han ta nätterna. Så skönt för mig att då en break och han tycker att det är självklart. Sen finns det ju alltid något annat man kan tjafsa om 😉 mobiltelefoner är mitt irritationsobjekt nummer 1!

    1. jennybenny

      Härligt att inte bråka om det! <3 Heja heja er! Mobilen är STORT irritationsmoment här med men vi har fått lägga det åt sidan & lärt oss att båda är mobilberoende med jobb. Trist som fan, men men. KRAM

  3. Studentmamman

    Nej men vi bråkar faktiskt aldrig om det- den som behöver vila vilar…oftast får jag sovmorgon (N är morgonpigg) medan jag tar nätterna (nu för tiden vaknar de extremt sällan) då jag har lättare att somna än vad han har….sen kan ha vila lite på dagen men det gör jag sällan för jag blir så himla seg av det tycker jag! Så nej, det bråkar vi aldrig om…men en del annat- hahaaaa! 🙂 Hoppas du får en lugn kväll och en natt med sömn! Utan sömn blir man verkligen knäpp!

  4. Marie

    Det måste vara den svåra baksidan med samsovning. Jag behöver min sömn annars så fixar jag inte jobb, barn eller man för den delen

    1. jennybenny

      Jag sover nog dock mer med barnen än utan 😉 När vi försökte lägga August i egen säng oroade jag ihjäl mig & han skrek halvt ihjäl sig var 10:e minut, haha.

  5. Anna

    OM vi har de grälen! Typ varje dag…Vi har bestämt att tiden med liten får vara undantagstillstånd. Vi får inte separera innan han blir tre. Men det är svårt att vara glad oh trevlig med konstant sömnbrist, det är det. Samtidigt som det ju är bästa tiden i ens liv. Knepigt. Men jag skulle behöva egentid, haft noll typ sedan T kom.

  6. Emma Sofie

    Ja vi har haft samma tjafs här och sen när barnen äntligen börjar sova på natten så är bråken som bortblåsta. Så lika mycket som man behöver break från barnen ibland så behöver man det även som par.