Mammaliv i Nashville

Hejdå 2014

Nu är det snart dags att ringa in ett nytt år.
Som jag längtat!
2014 var ett ganska jobbigt år, men samtidigt världens mest underbara, då vår Astrid kom till världen.

Första månaderna mådde jag kräkilla & var så trött att jag trodde jag skulle gå i bitar, det följdes av ett par bra månader då vi reste en hel del. Sedan började tröttheten sakta smyga sig på igen & jag hade väldigt mycket sammandragningar vad jag än gjorde. Jag fick även diagnosen Cholesstasis åter igen. Blev beordrad att ta det lugnt, men det gick inte vidare bra för slutresultatet blev en tur till sjukhuset där en på tok förtidig förlossning fick stoppas & jag blev beordrar sängvila till vecka 36.
Jag har aldrig känt mig så himla värdelös & rädd förut i hela mitt liv. Det var den jobbigaste tiden jag gått igenom & jag brottades med mycket inre skuldkänslor.
TACK & LOV att mamma & pappa kom för att rädda oss! Detta var den näst bästa händelsen på hela året.
Har väl aldrig varit så tacksam i hela mitt liv för all hjälp vi fick.

Sedan kom Astrid till världen. Den 22:e Juli. Årets höjdpunkt utan tvekan. Älskade underbara & perfekta lilla minimänniskan på 2.2 kilo. Lyckan sedan hon kom till oss har varit oändlig!

Hösten var bra, men känslosam. Min kropp tog lång tid på sig att läka, jag kämpade med alla nya känslor som tvåbarnsmamma & även D-MER.
Jag började även jobba, August började föris & allt blev lite.. kaos? Allt var bra, men det blev kanske lite för mycket?
Och vi sov väl ca 50% mindre än vad vi gjort året innan.

Runt Oktober insåg jag att mitt Svenska pass skulle gå ut om några månader & vi fick panikboka en resa hem för att fixa detta.
Underbart att se hela familjen & jag är så tacksam idag för den resan, då det innebar mitt sista möte med min älskade farmor.
Resten av November samt December kantades av sjukdomar, min storebrors 10 åriga dödsdag & sedan det hemska samtalet om att Farmor inte längre var vid livet. Vi fick även ett par besked i privatlivet som innebar en väldigt stor inre stress.

Nu vet jag ju att det finns de som har haft det betydligt mer kämpigt, men personligen så känns det som att 2014 var ett ganska jobbigt år.
Och jag ser fram emot ett nytt. Förhoppningsvis lite lugnare känslomässigt.

Gott Nytt År älskade ni som kommer in här varje dag & läser.
Jag önskar er all lycka, kärlek & glädje i det nya året.
Tack för att ni kikat in här & peppat mig genom det året som gått, jag är er oändligt tacksam ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Akka-mamma till Gustav

    Gott nytt 2015!
    Helt galet vad mycket ett år kan innehålla!
    Tycker 2014 gott fruktansvärt fort och är så glad att det är över. Jag tror stenhårt på att 2015 är början på (minst) tre goda år (tror att allt går i cykler om tre goda/tre dålig år) !

    1. jennybenny

      HOPPAS det!! Det vore inte dumt med 3 goda år. Nog för att livet är bra & vi har de senaste 3 åren haft väldigt mycket fint. August, Astrid, Hus, jobb etc. MEN. Det har varit väldigt motigt på många vis i privatlivet & jag önskar vi kunde få andas lite mellan allt. Önskar dig det bästa i det nya året! <3 Tack för alla dina fina kommentarer & all pepp 2014!

  2. Alexandra

    Gott nytt år! Mitt år har oxå varit rätt kämpigt men hoppas nu att det nya året ska bli bättre!! Kram till er!

  3. Jenny från Karlstad

    Gott nytt år till dig och familjen. Jag hoppas att 2015 kommer bjuda på många ljusglimtar och härliga stunder för er <3

  4. Louise

    Gott nytt år! Jag uppskattar verkligen din blogg och tycker att du verkar vara en superhärlig person som det är roligt att följa.

  5. Amanda

    Gott Nytt År till er också!
    Hoppas 2015 bringar glädje och härliga nya minnen då jag också haft ett tufft 2014.
    Kram

  6. Ina

    Haha, läste inte igenom min kommentar förrän efter att jag skickat den, jag hoppas såklart på att de andra i familjen INTE blir sjuka, illa vore väl annat :p 🙂

  7. Ina

    Tack för att vi FÅR komma in här och läsa och ta del av allt du delar med dig av. Någon gång ibland tar jag min tid att lämna en kommentar, men mest oftast så stannar jag till och läser och fortsätter vidare men vad det nu är här i vardagslivet. Men många gånger blir jag berörd av vad du skriver, ler ofta men fäller ofta även en tår eller två, andas ut av igenkännighetsfaktor eller av förundran över vad klok och genommild du verkar vara. Våra nyårsplaner här hemma var att umgås med fina vänner hela dagen och spela spel och ha kul hela kvällen. Men jag och min dotter är magsjuka. Så nu är hela familjen instängd i lägenheten och jag hoppas allt jag kan på att hennes lillebror och min man också blir sjuka, men vågar inte förvänta mig att ha sån tur. Ser fram emot ett nytt år av en himla massa anledningar och känner framförallt en längtar efter solljuset som vi saknar så, fritt fram för mer energi 😉

    Ha det bäst ikväll med din familj och vänner där borta, Gott nytt år från mig!

    1. jennybenny

      Åh gulle du! Tack för fina ord!! <3 You made my day!
      Skickar massor med kärlek & styrka genom magsjukedagarna & önskar dig ett friskt & glatt 2015!