Mammaliv i Nashville

Snacket går!

OJ vad Astrid ”pratar”.
Från sekunden hon slår upp ögonen så är det högljutt prat hela dagen lång.
Det är SÅ himla roligt tycker jag.
August pratade ju knappt alls & denna lilla donnan ligger i sitt bebisgym (som August avskydde!) i 30 minuter & babblar med sina små dingelgrejer.
Älskade unge!
Jag har gått & blivit så kär i den knubbiga lilla 4månaders sälen så ni anar inte.
Givetvis har jag älskat henne från tåspetsarna från det att hon föddes, men ni vet, sådär KÄR & förälskad man bara kan bli när man verkligen känner någon.
Förstår ni?

Känner mig så sjukt lyckligt lottad i livet just nu. Är glad mest hela tiden trots att det varit sjukstuga. Alltså innerligt glad! Sådär pirrigt glad för jag känner att livet är på topp.
Otroligt tacksam över att få känna så.

jennybenny polarn o pyret

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thes

    Jag gör allt bakvänt. Storasyster 2.5 var en självsäker liten dam från den sekund hon föddes. Hon har aldrig, och jag menar aldrig velat mysa eller vara nära. Det gjorde mig per automatik till en cool mamma och alla var så imponerade över hur lugn jag var (ungf** ville ju vara med mig. Haha!). Nu är lillasyster 5 månader och SÅ mammig vilket har gjort mig till en mjukis. Mysungen vill vara nära, klappa och leta efter sin mamma mest hela tiden. Detta kommer jag att svära över om 6 månader men just nu svävar jag på mina rosa fluffmoln. Jag är behövd och älskad av en snuffa som än inte kan uttrycka sig med ord. Nu låter det som 1) jag inte är älskad av barn nummer ett. Jag är bäst i hennes ögon, helt klart! 2) … Det glömde jag redan. Jo! Att jag liksom inte gillar den där andra spillevinken. Det gör jag och idag är hon ganska mysig, eller mysigare kan man säga.

    Dessa knubbisar 🙂 Underbara ungar har du, kul att följa då mina är i samma ålder. Tänk att dom blir TRE. Det är skrämmande!

    All kärlek

    1. jennybenny

      Tänk vad olika barn är alltså. Fascinerande! Låter som du har helt underbara små olika damer & jag VET att du älskar dom ut i tåspetsarna! 🙂

  2. Nina

    Det där pratet ja! Det är ju så gulligt! <3 Man blir ju helt varm och bubblig när man förstår hur mycket de små liven vill ha sagt! Hon är verkligen toksöt, lilla Astrid! <3