Mammaliv i Nashville

Älskade Mally

Mally mår inte bra & vi vet inte riktigt vad som är fel..
Han beter sig väldigt underligt & efter mycket googlande så har vi insett att veterinären är vårt nästa steg.
Det känns inte vidare kul att lämna honom om ett par dagar & vi är så himla oroliga att han är påväg åt ett alldeles för tidigt farväl..

Jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hilmasmamma

    Men nej! Hoppas verkligen det är nåt de kan göra något åt<3 fick ta bort min älskade zacco för knappt en månad sen.. Han hade hängt med i 13 år, är helt knäckt fort. Hoppas han blir bättre, ska ju ha många friska år framför sig<3 kram

  2. Sandra

    🙁 🙁 Hoppas veterinären hittar vad som får honom att inte må så bra och att han kryar på sig snabbt. Kramar!

  3. Linda

    Nej va tråkigt. Synd om Mally att han inte mår bra. Hoppas att det går bra hos vetrinären. Hur är han annorlunda? har han ingen energi? Hoppas att han piggnar till igen och att blir som vanligt igen.

  4. Madeleine

    Nej, men usch! 🙁 Vad är det som är fel/konstigt och har han varit dålig en längre tid? Har själv haft många vändor in och ut till veterinären med vår hund som nu visat sig bero på allergier. Usch, vet hur jobbigt det där är, är ju ens familjemedlem… Nä, nu blev jag ledsen. 🙁

    Hoppas verkligen att det inte är något fel med honom, utan att han kanske bara är lite tillfälligt hängig eller något. Förstår att det verkligen blir otroligt jobbigt att resa iväg mitt i allt också.

    Många kramar till er!