Mammaliv i Nashville

Hit me with your best Svenska program!

Sorry att bloggen krånglar för många av er. Det kommer fixas snart!
Hang in there.

Tänk att jag hann se Svenska Hollywoodfruar, Ensam mamma söker & Inte Ok igår kväll.
Kul med svensk tv emellanåt tycker jag.
Vad ser ni på för Svenska program?
Har även kärat ner mig i Moas & Matildas Tvodd samt pappapodden (visserligen ej tv-program..). Så det är mycket svenska just nu i detta hemmet.
Love it!

Just ja.
Kul sid-notis.
Igår kväll när jag skulle uppdatera iphonen så hade jag inte 2gb ledigt, så jag började radera gamla meddelanden.
Det hände lite i utrymmet men inte alltför mycket.
Tänkte – What the heck & raderade min & Andrews konversation.
Frigjorde 7BG! hahahaha.

Jennybenny

Lilla trötthjärtat ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Ryttareliten på svt play – så himla fin dokumentärserie om svenska ryttareliten och vad som krävs för att bli 1:a som tävlingsryttare för Sverige, grym!

  2. Ewa

    Hanna Hellqvist program ”Jakten på lyckan” och ”Jakten på det perfekta livet” på SVT play. ”Djävulsdansen” om medberoende på samma kanal. Tänkvärda och intressanta!

    Tack för en bra blogg.

  3. Martina

    Bor inte heller i Sverige men har TV4 som tur är och kollar på nätet ibland och då ser jag Ensam mamma söker, Bonde söker fru, Svenska Hollywoodfruar och ibland Debatt 😀

  4. Tina

    ”Brevfilmen” SVT, slut för säsongen men borde finnas kvar, ”Hela Sverige bakar”, också slut för säsongen men finns nog kvar TV4-play, ”Hellenius hörna” TV4-play, ”Så mycket bättre”, TV4-play, ”Dessertmästarna”, kanal5-play.

  5. Malin Frank

    Så mycket bättre är favvis hos oss! Samt ”En natt på slottet”, ”Allt för Sverige”, ”Hellenius hörna” och jag vet inte vad. Hinner inte se allt jag vill :-p

  6. Josefin

    Landet brunsås, Historieätarna, Allt för Sverige, På spåret etc. Jag är en svtnörd, hehe. Men Så mycket bättre på fyran är med ganska bra.

  7. Ina

    Skulle också säga Allt för Sverige, finns på SVTplay men det går kanske inte att ses därifrån? Säg gärna till om du lyckas se det på nåt sätt för jag vill tipsa min amerikanska kompis om det också. Jag e så blödig och bölar lite varje gång jag tittar, himla intressant och känslofyllt gäng de har fått till som är med. Finns tydligen säsonger sen tidigare också men jag har helt missat programmet innan nu.

    På tal om TV program, So you think you can dance nya säsong måste va klar för länge sen borta hos er? Jag bara vänta och väntade på att det skulle dra igång här och så gjorde det aldrig det, och jag har inte hållt mig uppdaterad alls om det. Där har vi helt klart ett favoritprogram hos mig! 🙂 Måste kolla upp..

    1. jennybenny

      Oj jag har ingen aning om dansprogrammet. Jag följer inte det alls tyvärr. Får googla 😉

      Jag tror man kan köpa steaming på svt & det kanske jag måste göra då alla rekommenderat många program därifrån 🙂

  8. Maddo - Bebis i vår

    7GB?!?!?! Jisses… jag sitter med samma problem. Undra om de skulle lösas om jag raderade Vidars och mina sms… men det skulle kännas fel, fast samtidigt så läser jag aldrig tillbaka på sms ändå… 😛 Tåls att tänka på, för jag kan inte heller uppdatera min telefon.

    1. jennybenny

      haha ja 7 GB. Helt SJUKT! haha. Hade ångest deluxe, men samtidigt så kollar jag ju aldrig tillbaka & allt fins uppbackat liksom.

  9. Nathalie

    Så mycket bättre brukar vi se på på tv4, sen gillar jag spårlöst, arga snickarn och room service. Kör du via WPN när du kollar då eller? det måste vi köra med här i Spanien. Kram

  10. Nathalie

    bonde söker fru <33 älskar sommarkänslorna man får av det. Tyvärr tycker jag att det är lite speciella bönder i år som kanske tänker lite väl mycket på utseende några av dom. Sen allt för Sverige… Åh vad jag älskar det. Önska bara att ingen behövde åka hem. Det är väl mina två topp. Sen kan man ju slötitta på lyxfällan, svenska Hollywoodfruar, ensam mamma söker. Hur kan du se på alla svenska program?:)

  11. Emma Louise

    Jag måste fråga hur kollar du på svensk tv? Jag har laddat ner SVT play och TV4 play och jag får ju nästan inte se på några program alls här i England! Jag var i Sverige förra veckan och fastnade för ”allt för Sverige”. Kolla gärna in det om du kan (för jag kan inte 🙁 booo). Kramar