Mammaliv i Nashville

Godmorgon från soffan

Vi har varit uppe sedan 5, tjoho!
Morgonmys

Någon sa att om första barnet var lite av en utmaning, så kommer den andra att bli sådär härligt ”chill” liksom..
HAHAHAHAHAHAHHAHAAHHHAHAA.
Nope.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Ahh, nej säg inte så, haha! Har ju hoppats på att när det är dags för nr två som kommer hen att vara mycket lättare 😉

  2. The

    Ettan var ”lätt”. Inga större omställningar i livet. Visst kunde hon också vara sjukt bökig och hon kunde absolut skrika sig blå. Men jag har ändå aldrig känt att det varit jobbigt. NU? Haha. Skjut mig. Från och med för någon dag sedan så får vår stora inte sova middag längre. Att natta henne, samtidigt som ta hand om syrran om bökar tar för mycket på krafterna. Plus att ungen då är uppe halva natten för hon sovit alldeles för länge (sover hon så vill man ju såklart inte väcka

    1. Thes

      Suck! Jag gjorde en smile.. Gah! Skrev hur mycket som helst. Aja. Skratta åt det J, det gör jag och tro mig, just nu hade jag kunnat springa en mil för att få vara själv en sekund. Haha!

  3. Hilmasmamma

    Har hört att tvåan ska vara som en chock:p Att de va sinnes när man tycktr det var jobbigt med en… Sååå… Jag vågar inte skaffa ett till än på ett tag, haha! Får hoppas lilla astrid kommer på hur gött det är att sova på nätterna snart, och att hon sover läänge imorgon iatället:) Kram till dig!

  4. anna

    Haha. Åhhh. T. är ju första, imorse gick vi upp 05.30. Vädjade, på fullaste allvar till honom: ”Snäääääällla, till klockn sju kan vi väl sova”….Han sa nej.

  5. carro

    haha, stackare 🙂 här blev det faktiskt så! vågar knappt berätta när folk frågar men Alexander var vaken jämt och ganska missnöjd med tillvaron som bebis haha. Julia är precis tvärtemot. han bara hänger med och hon sover! Hela nätter sen hon var två månader och alltid glad och nöjd. Jag håller tummarna för att Astrid blir lite större och helt plötsligt sover och är nöjd. 🙂

    1. Daniela

      Ha ha…. Likadant här. Ettan var en utmaning och hade kolik. Blev dock väldigt lugn sedan. Tänkte att nästa bebos måste ju bli smidig. Nä, Belle har också kolik och sover helst på mig eller i sele… Tur att de är så underbart söta!