Mammaliv i Nashville

Grannfejd – fortsättning

Efter ett samtal med grannarna, så har dom nu flyttat på bilen.

Vart dom parkerar nu?
FRAMFÖR vårt hus.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Kan ni inte sätta upp nån blomkruka eller en ”varning för lekande barn” skylt där de ställer bilen. Dels för att blockera så de inte kan parkera där men även som en pik att inte skymma er sikt eller inkräkta på ert space?

  2. Emma

    Så trött man blir på människor ibland. Tydligen är de grannbråk här hos oss oxå. Vi är 6 st hus uppe på en kulle och 3 st är i stort bråk om hur vattnet rinner på vägen och på vems tomt de hamnar och vems fel det är. Och i veckan hade de tydligen brakat loss och arga ord utbyttes och de hade kallat varandra både det ena och andra. Ja, du hör ju nivån. Vi håller oss utanför så gott det går.

  3. Angelica

    Oj. Att dem orkar hålla på att tramsa så. Jag brukar tänka att ”sådana” människor antagligen inte mår så bra innerst inne.

  4. Carro

    Men herregud… Mitt motto mot såna människor är att vara SJUKT trevlig hela tiden. Kör det en del när jag jobbar och det finns lite mindre nöjda människor. Funkar oftast, tillslut kan de inte va otrevliga längre. Å andra sidan är det ju bra om ni kan komma ut från er uppfart…:| sjukt irriterande, huvva vad det finns för fôlk som bara muckar efter bråk! Måste ha ett extremt trist liv!