Mammaliv i Nashville

Älskade barn ♡

DSC_7303
Äntligen fick jag till ett kort på mina älskade hjärtan. Noll tid för någon slags iscensättning, så det är härliga pizzasås fläckar på August tisha, inga byxor & mindre tjusig bakgrund. Men vi struntar i det & ser bara på det fina, ok? Mina ljuvliga kids.
August är SÅ himla stolt över sin syster <3

Kul att många av er tycker de är lika! Jag ser inte det alls, men man blir nog lite "blind" som förälder tror jag? Ska lägga upp foton bredvid varandra då de är exakt samma ålder så ni får se lite närmare 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magdalena

    Åh va fina de är! Stort grattis till hela familjen. Tror inte jag skrivit och grattat tidigare så gör det nu (för säkerhets skull 😉 ). Kram

    1. jennybenny

      Jag kan inte ens se ”dragen”, haha 😉 Men jag har varit blind för vem August ser ut som sedan han föddes också. Men andra barn kan jag se jättelätt!

  2. Frida-mor till fyra

    Så fina de är! August ser så stolt ut över sin lillasyster..när man först såg bilden så tänkte jag först å August har fått en egen bebis (docka) som han höll i för hon är så pytteliten och söt!

    Jag ser inte likheten på mina barn heller bara att alla har lika långt ljust hår men inte mer..och när det kommer till bilder så har första barnet massor av bilder och så har det bara gått nedover..

    Kram

    1. jennybenny

      Ja hon ser verkligen ut som en liten docka, haha. Lilla gullefjunet <3 Nu börjar storlek 44 äntligen passa lite bättre iallafall.

      Lustigt det där med att man inte kan se likheten i sina egna barn men det är så självklart med andras. Fascinerande minst sagt!
      KRAM

  3. Anna

    Jag tycker bilden är fantastisk! Det är ju så livet är: brokig bakgrund, lite fläckar och ibland byxlöst. Du har fångat dina barn som de är. Och det går verkligen att se lyckan och stoltheten i August ögon.

    Tänk vad lyckligt lottad en är när en fått barn till låns (men själv tillhör en dem för alltid). Just nu sitter jag med min knodd på bröstet och har gråtit över hur underbar han är. Att just han kom till oss. Och lite av rädsla för att inte räcka till.

    1. jennybenny

      Gulle du <3 Jag håller med såklart. Mina finaste skatter. helt otroligt att jag har TVÅ perfekta små liv.

      Fick panik igår kväll & tänkte – Detta är för bra för att vara sant?! Tänk om något händer någon av dom?! Vad skulle jag ta mig till?? Åhh livet som förälder alltså. Samvetet & alla känslor. Tur att vi har varandra att bolla med så vi inte blir skogstokiga.
      Du är en underbar mamma!

  4. Maria

    Äsch.. man får inte vara kräsen. Bara snabbt knäppa när tillfälle dyker upp 🙂
    Jag har knappt ett enda kort på mina 4 tillsammans.. verkar stört omöjligt då hälften håller upp en hand i ansiktet så fort de ser en kamera.. thats life 😉

    Så himla fin bild på dina små! De är verkligen jätte lika men sådant är alltid svårt att se själv och sedan är det ju i betraktarens ögon det där. Alla ser på saken olika.
    Underbart söta är de iallafall <3

    Hoppas du får en bra natt!
    (Vaknade precis och hade ett medl från dig.. inte fel sätt att starta dagen på) <3

    Puss och kram!

    1. jennybenny

      Jag kan tänka mig att det inte är enkelt att få kort på alla 4! haha 😉

      Jag blev så glad när du skrev till mig så jag försökte svara så fort jag bara kunde 🙂
      Love <3

  5. Antonia

    Vem bryr sig om bakgrund och pizzasås när man har dessa fina godingar o titta på?!! Så söta!! 🙂

  6. Ida

    Hur fint som helst!

    Jag kan inte heller se likheterna mellan våra barn men tydligen ser man att de är syskon 🙂