Mammaliv i Nashville

KÄRLEK! ♡

Kunde inte för mitt liv förstå varför statistiken pekade så rakt upp igår, men fick svaret då jag gick in på Knivlisas blogg.
En av mina absolut största favoriter i bloggvärlden länkade MIG!?
Gah. Att jag inte började gråta.
Och så vaknade jag i morse för att göra den vanliga läs-rutten.
Ser då att Madeleine Ilmrud här på AFF, har länkat mig idag.
Blev så himla rörd & tacksam att fulgråten trängde sig fram.
Som bloggare blir man ganska jätteglad över att TVÅ stora bloggare länkar en två dagar i rad & att som grädden på moset knäcka sitt läsrekord… Too much for this preggo mama liksom.

Ja så ni kan ju gissa vart mitt humör befinner sig såhär klockan 6:20 på lördagsmorgon.
På topp!
En fin vän välkomnade sitt första barn till världen igår & jag ska ner till poolen för att bada lite om några timmar.

Lovar att svara på alla frågor ang. förlossning här i USA lite senare!
PUSS på er. TACK för att ni läser & kommenterar & Välkomna alla nya läsare! ♡DSC_2806
Gick igenom gamla bilder i går & kan inte fatta att det snart är ett helt år sedan vi bilade till Chicago. Hej vad tiden går! Minns att jag köpte 4 graviditetstest den resan & blev så jäkla ledsen att det inte var något plus på stickorna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolin Axelsson

    Jag undrar ju vad fulgråta innebär? Jag har alltid trott att om man fulgråter så ”fejkgråter” man. Alltså att man egentligen inte är ledsen/glad eller känner medlidande alls men man måste försöka gråta en skvätt ändå för att den andra inte ska tro att man är helt känslokall.. En ganska elak sak egentligen.. Men efter jag läst din blogg så har jag börjat förstå att den benämningen måste vara fel. För du använder det ju inte alls så.. Så vad betyder det egentligen?=) Fulgråt??

    1. jennybenny

      Haha, jahaa! Nä så menar jag verkligen inte 😉 Fulgråta för mig är när man liksom snörvlar, snorar & gör fula miner för man inte kan sluta, hehe.

  2. Frida-mor till fyra

    Väl förtjänat! Din blogg är äkta och jag älskar att läsa den plus att du tar dig tid och svara på samtliga kommentarer, det är imponerande och genuint!

    Kram på dig!

    1. jennybenny

      Tack finaste du!! <3 Jag uppskattar dina flitiga kommentarer så himla mycket så du anar inte! KRAM

  3. Ann

    Halkade in på din blogg få ett år sedan tror jag… Älskar ju Värmland o Karlstad så tänkte du va en go tjej;) o diggar USA väldigt mycket o e småbarnsmamma så jättekul att du lyft fram o får mer läsare! Grattis !! Tycker du e så skön på alla video. Meeeeer videos!!!:))) ang läsarantal mm. Jag e lite nyfiken kring hur det funkar o va en stor bloggare??( tycker du är en stor- bloggare!!:) är det mkt erbjudande / pengar / sponsring? Du skrev att bloggen är som ett jobb( håller med dig ! Tror du skrev det i samband Med att nån kommentat att du va en hemma fru..) är det svårt att få skriva för vissa bloggportaler ?jag är nyfiken:)) kanske är det info som du inte vill lömna ut. Inga problem isf. Frågar för jag blir så nyfiken då jättemånga kommenterar att blondinbella får ditt o datt , sponsrat , gratis …mm men hon svarar sällan sina läsare o du gör ALLTID det vilket jag uppskattar . Det är mycket genuint av dig! Även faSt jag inte kännerdig så känns det som det;) knäppt va <3 du är modig att du kastat dig ut o sökt vänner i USA mm. Vill även skicka extra styrkekramar till dig o dina föräldrar då du skrev om din bror härom dagen .<333 Blev berörd.Kram <3

    1. jennybenny

      Tack snälla rara för alla väldigt fina ord!! <3 Så GLAD jag blir!
      Jag får nog göra ett inlägg för sig med dina frågor för det blir långt i en kommentar 😉 Håll utkik vännen! KRAM

  4. Alexandra

    Så roligt för dig! Följt dig sen August föddes och tycker fler borde läsa din blogg! Din blogg är ju så mysig och det är så roligt att läsa om ert liv i USA! 🙂

    1. Alexandra

      Och sen tycker ja de e kul att du svarar på allas kommentarer! Blir en sån härlig stämning i bloggen då!

  5. Hanna

    Hej! Jag har sett att du kommenterat flitigt på bland annat bloggkommentatorernas sida men aldrigt kollat in din blogg. Men eftersom jag också är ett fan av Knivlisa så kikade jag in här igår och skummade lite i ditt arkiv. Vill bara säga att du har en så mysig blogg och du verkar vara en sån härlig person! Tänkte bara lämna ett litet fotspår här, för nu har du en ny följare från Umeå 🙂