Mammaliv i Nashville

Svar på frågestund Del.2

Ja jag kan fortfarande inte infoga videos (Zzz..) men klicka HÄR så kommer ni till del.2 på frågestunden.
Min telefon slutade tvärt spela i slutet så ni får ha överseende med ett halvt svar.

https://www.youtube.com/watch?v=eKgpgItqXxE&feature=youtu.be

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jennybenny

      Nä min telefon slutade spela in i slutet helt tvärt & jag hade inte tid att göra om :/ Sorry!
      KRAM

  1. Marie

    Mycket intressant att höra vad du tycker om privata skolor. Jag har nu tre barn i skolan, två i highschool och en i elementary och visst lilla snäckan i Montessori. Nu till hösten börjar hon en privat skola och jag önskar verkligen att jag kunnat ge det till pojkarna. I public schools så saknar jag det kulturella, att lära sig om världen, olika religioner och språk!
    Sophia kommer att gå i en super mysig community based skola med just allt det som jag saknar i amerikanska skolor, plus att hennes skola satsar på musik och art.
    Pojkarna går i skolor som är inriktade på naturvetenskapliga ämnen och visst är det bra skolor, men jag saknar mycket. De fick inget språk förrän i sjuan och Sophia får det med en gång, plus att hon får lära sig två andra språk innan hon tar studenten.
    I hennes klass blir det 14 barn, och denna skolan tar barn från olika ekonomiska bakgrunder. Det är ingen strikt skola, utan en stöttande skola.
    Hur som helst, detta är min erfarenhet av skolsystemet i vår del av USA. Finns så många olika nivåer på skolor, och här i Minnesota har vi hög nivå på allmänna skolor men jag vill ha en mer världslig utbildning till Sophia.
    Kram!

    1. jennybenny

      Jag tror att privata skolor är olika beroende på vilken stat du bor i, som med allt här i USA 😉 MEN! Jag måste ju verkligen understryka att jag inte är påläst alls som jag säger, så det jag ska väl egentligen inte uttala mig alltför mycket, haha.
      SÅ himla härligt att ni hittat en sådan fin skola till Sophia! Låter verkligen som en dröm! KRAM