Mammaliv i Nashville

4 veckor kvar!

Hej vad det går undan nu!
4 veckor kvar till lillgrynet kommer till världen & jag har väl börjat känna att jag verkligen vill packa den där sjukhusväskan.
Även bädda lilla minisängen & ha alla de där småsakerna redo.
Jag tror verkligen inte att det kommer bli någon plötslig för tidig naturlig förlossning, men jag vill ändå vara redo utifall.
Lite typiskt mig kanske, hehe.

Graviditeten börjar verkligen kännas tyngre dag för dag nu.
Om jag anstränger mig kommer sammandragningarna som ett brev på posten, lillan har nog tryckt ner huvudet lite ytterligare för det känns ganska rejält nu när jag går & mina muskler verkar slappna av runt magen för det är SÅ tungt. Jag minns inte att det blev såhär tungt förrän i vecka 36 med August.
Men allt kan ju hända lite tidigare med nummer 2 då kroppen vet vad som komma skall, så det är väl egentligen bra.
Jag tänkte börja dricka Raspberry Leaf tea också för att förbereda livmodern lite. Om det funkar vet jag inte, men tänkte det kan vara värt att testa.
Någon som gjort det?
Jag hann ju aldrig börja med August, men nu tänkte jag att det kan vara bra att börja så smått ”i tid”.
Annars är det inte så mycket som händer.
Jag kliar ganska mycket trots att jag äter strikt kost & tar medicin, men det går ju bara att förebygga till en viss mån. Sedan kommer kliet ta över liksom.
Och jag står ganska mycket still på vågen sedan ett par veckor tillbaka men har nästan kämpat mig upp till 6 kilo+ & doktorn verkar nöjd med det.
Vi får hoppas att det slutar på ca 8 men huvudsaken är ju att bebis växer & kommer ut frisk.
Jag behöver väl egentligen inte något extra på mig.

Nu ska jag ner & ta mig ett snabbt dopp i poolen alldeles själv.
Woop!
August är på Zoo med sin farmor så jag ska ta vara på tiden.
Photo on 6-23-14 at 10.21 AM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Ja drick det! Jag drack det från v. 35 (tror jag..) och mot slutet hade jag en liten häxbrygd med hallonbladste, nejlikor och kanel, haha 😀 Vande mig till och med till att tycka om smaken. Om det var teet eller inte är svårt att veta, men mitt vatten gick natten till BF, sen hade jag visserligen värkar var 10e min i två dygn innan jag blev igångsatt pga öppnade mig inte, men sen när det väl kom igång var det en sjukt bra förlossning , krystandet var över på tio min och mådde så jäkla bra efter också (med tanke på blödning osv som det sägs minska). Nu är det ju dags igen för mig i oktober och jag kommer inte våga att inte dricka teet, just in case liksom. 😉 åååh va spännande! Fyra veckor är ju ingenting *överexalterad*

  2. Nathalie

    Jag drack de, det sägs ju kunna se till att bebis kanske kommer i tid, underlätta förlossningen, minska blödningar och underlätta amningen. För mig fungerade allt utom att det inte var en speciell enkel förlossning, men de berodde på att han låg fel och det går ju inte å påverka med ett te haha :p kommer ej våga prova utan nästa gång om de blir fler barn iallafall :p

  3. Akka-mamma till Gustav

    Åh så fin mage och så nära det är nu! Hann dricka hallonbladsteet i två dagar innan vattnet gick! Inte haft några känningar alls innan och var förberedd på att gå långt över tiden, istället blev det leverans två dagar före BF 🙂 inte mig emot men om det var tack vare teet vet jag inte 😉

  4. Nathalie

    Snart dags ju!! Så spännande! Tycker det ska bli så spännande med namnet också 🙂 jag röstar ju då fortfarande på juli haha!

    Vet ej om du fick mitt mail, men jaaaa det var rätt the och mitt gravidcraving kunde stillas!! Kraaam

    1. jennybenny

      JAAA! Gud vad tiden går fort!! 🙂 iiihhh!

      Nej jag måste missat ditt mail! Men jag hade ju tänkt säga till dig att när du postade den bilden så väcktes en aning & därför blev jag extra mån om att skicka till dig då jag vet hur hemskt det är att ha en craving & liksom känna sig döende om man inte får det man är sugen på 😉
      SÅ himla glad för er vännen! <3