Mammaliv i Nashville

Huvudet ner?

Igår kändes magen lite.. annorlunda.
Lite tyngre & jag blev kissnödig ca. hela tiden.
Så jag undrar om inte lillgrynet lagt sig med huvudet ner nu alltså.
Vi får se om en vecka på ultraljud!

Jag gick tillbaka i arkivet igår för att läsa i Januari 2012, då jag var gravid med August & hade faktiskt exakt samma fundering då. (och det visade sig att jag hade rätt!)
Och tydligen så var även han galet aktiv i magen. Det måste jag förträngt, haha.
Även rörelserna är annorlunda just nu & jag tror det ligger en liten rumpa på höger sida & trycker ut samt små fötter på vänster som verkligen för sig påminda emellanåt.
Photo on 5-30-14 at 6.51 AM
Nä det syns ju inte alls på bilden ser jag.. Min lilla pluttmage <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liilly

    Ja vad skönt med liten mage och att du inte gått upp mer än just magen!! Slippa vara så klumpig! 🙂 min mage är större denna gång och jag känner mig rätt klumpig faktiskt! Redan gått upp 10kg och bf är i slutet av juli. :/

    1. jennybenny

      Du är ju snart i mål!! 🙂 Heja heja heja!! Jag vet att det är sjukt jobbigt dock :/ Jag känner mig som en stor flåsande kossa, haha. Heja oss! <3

    1. jennybenny

      Visst är det skönt att vara liten! Jag klagar inte direkt på det, men är ändå så trött på folks kommentarer 😉 (Obs! Inte era utan random människor på gatan liksom!) Men det är man nog trött på ALLA kommentarer oavsett vad de är när man är gravid, haha. Heja oss. Snart i mål! <3

  2. Alexandra

    Du är inte ensam med liten mage. När jag väntade dottern berättade inte jag för jobbet förrän i vecka 20! Syntes inget så kände ingen brådska att berätta förrän det syntes! Haha! 😉 men jag tyckte det var rätt skönt med liten mage! 🙂 fin mage har du även om den är liten!

    1. jennybenny

      Ja visst är det skönt! Jag klagar inte direkt på att vara liten, men är ändå så trött på folks kommentarer 😉 (Obs! Inte era utan random människor på gatan liksom!) Men det är man nog trött på ALLA kommentarer oavsett vad de är när man är gravid, haha.

    1. jennybenny

      Folk tycker det är så jobbigt att höra ”GUUUD så STOOOR du är”. Jag tycker det är lite tråkigt att höra ”MEN GUUUUUD så liiiiiten du är, man ser ju knappt att du är gravid” ahaha. Eller nej, tråkigt är det väl inte. men jag är väl trött på allas kommentarer, även om jag VET att jag inte är stor 😉 Ah men du vet ju hur det är!

      Lovar att inte cliffhanga er alltför länge till! <3 PUSS

  3. Anna

    Vad skönt om hon lagt sig nedåt! Vår låg så till typ vecka 25-27, sen snodde hen runt. Och vid tillväxtultraljudet v. 32 var det säte, sen vände sig hen ”rätt”, för att nu i mitten av vecka 37 ligga i säte. Igen.

    1. jennybenny

      Ja dom kan ju hålla på & vända sig en hel del de små liven.. Tänk att det är så nära för er nu <3
      Hoppas plutten vänder sig rätt snart igen!!