Mammaliv i Nashville

Vad händer med bloggen?!

Min blogg ser ut som en reklampelare på Times Square idag?!
Hur ser det ut när ni läser?
För mig är det reklam exakt överallt när jag kikar från datorn.

Och har ni fortfarande problem att läsa från mobilen samt kommentera?
Försvinner era kommentarer då ni kommenterar från mobilen eller datorn? Eller både och?

Är lite less på detta krångel & vill gärna ha er feedback!
Puss & tack! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Läser på min iPad, fungerar jättebra förutom att på din blogg kommer det inga bilder på bloglovin (som jag läser på) utan misstänker man att det är ett inlägg med bild så måste man gå in på original inlägget om man vill se nåt 🙂

    1. jennybenny

      Nämen så irriterande.. Det var ytterligare ett nytt problem, haha. Suck suck! Men SÅ bra att jag får höra om allt så det kan åtgärdas. tack för feedback!

  2. Sandra

    Har adblocker i firefox så ser inga reklamer alls. Bilderna har jag inga problem med, de laddar liiitelitelite sakta ibland men inte så det tar evigheter eller blir tråkigt att vänta, eller så.

  3. Annica

    Läser från datorn just nu. En jättereklam ovanför och runt hela din header, vilket är synd på den fina headern, den försvinner nästan. För övrigt brukar det vara reklam längst upp och sen en stor reklam mellan vartannat inlägg ungefär. Jättestora bilder, men det stör inte mig från datorn. På mobilen tar det lång tid att ladda bilderna och där har jag också reklam mellan vartannat eller vart tredje inlägg.
    Lite feedback.
    Kram!

    1. jennybenny

      Ja den gör ju det. Så himla ledsamt att den är där.. Jag måste lösa detta på något vänster.. KRAM & tack för feedback!!

  4. Malin

    Jag försöker läsa från en androidtelefon, då får jag upp menyn över hela bilden och den går inte att klicka bort så det blir inte läsbart. Men min telefon är iofs tre år gammal med gammal version av android, så det kanske har med det att göra. Har inte heller uppdaterat webbläsaren i den på länge, så det kan ju vara en bidragande orsak också. På ipaden funkar det utan problem.
    Ingen reklam på bloggen när jag läser från datorn i google chrome, men i internet explorer blir det en jättereklam längst upp runt headern.

  5. Maria Nw

    Hej J!
    Jag brukar läsa din blogg från iphone och ipad, där funkar det fint, ingen reklam. På dator kommer reklamen upp och det tar rätt länge – hur jag nu mäter det vet jag inte – innan bilderna laddas. Jag upplever att sedan någon tid tillbaka (kanske en månad eller två?) så blir bilderna jättestora och täcker hela skärmen. Ingen fara med det, det är så fina blider, men de blir då oftast lite ”förvridna” liksom. Jag kommenterar inte så himla ofta, så det har jag ingen koll på om kommentarerna försvinner eller ej. Nu kommenterar jag från datorn. Ha det bäääääst! kram

    1. jennybenny

      Neeej vad tråkigt :/ Det är ju verkligen inte bra.. Suck vad trött jag är på detta krångel. Tack för att du delar med dig av vad som krånglar. Måste fixas!! KRAM

  6. Caroline

    Jag läser alltid från mobilen och jag ser bara reklam mellan vissa inlägg, men inget som stör läsningen 🙂 Som några andra nämt tar det också väldigt lång tid för mig att ladda dina bilder.

  7. Victoria B

    Stor add överst i bloggen. Läser från mobilen och ibland krånglar det att kommentera. Hade skrivit en lååång kommentar här om dan men den försvann.
    Kram!!

    1. jennybenny

      Skrev du den från mobilen eller datorn? Jag är lite inspector Gadget här, haha .Försöker lista ut varför somliga alltid kan skriva kommentar & somliga raderas den för typ jämt. Du är en sån person som alltid verkar råka ut för raderade kommentarer?? :/

  8. Viktoria

    Ja, massa reklam överallt men det värsta tycker jag är med din blogg att det alltid tar hundra år att ladda bilderna. Spelar ingen roll vilken dator jag kollar från 🙁

    1. jennybenny

      Det var något jag inte hört förut.. :/ Vad trist att det är så. Och den där hemska reklamtapeten alltså. Fruktansvärd!

  9. Akka-mamma till Gustav

    Reklam ”överst” sedan inget, läser alltid via IPhone och Bloglovin, men måste alltid gå in på originalinlägget för annars laddar inte bilderna. Kommentera funkar! Ha en bra dag!

    1. jennybenny

      Åhhh ett nytt problem som jag inte hört om förut. Så tråkigt men viktigt att veta så man kan göra något åt saken! Tack för feedback vännen!

  10. Alexandra

    Jag läser från min samsung mobil. Ingen reklam och det går bra att kommentera som du ser! 🙂

  11. Amanda

    Jag läser från ipaden och iPhone då ser jag aldrig någon reklam. Jag har inte upplevt att min kommentarer försvinner så via Apple så verkar det funkar fint.