Mammaliv i Nashville

Miss åsikt!

Gahhh jag är så trött på mig själv.
Jag har åsikter om ALLT just nu.
Allt allt allt.
Jag biter mig i tungan typ 230583956075329856913769 gånger om dagen för att inte välla ur mig exakt vad jag tycker & tänker.
Somliga dagar får jag helt undvika tex. Facebook för om jag läser något som irriterar mig alt. ser en bild jag tycker är störig, så MÅSTE jag nästan lägga näsan i blöt.
Det är som min hjärna riktigt skriker efter att bara fläka ur sig exakt vad jag tycker & tänker hela himla tiden.
Såhär har jag aldrig varit förut.
Det har smugit sig på denna graviditeten & nu irriterar jag mig på sjuka mängder med saker.
Jättejobbigt är det!
Jag liksom brottas med mig själv för att inte ifrågasätta alt. hugga emot på olika påståenden etc.
Gahhh!
Någon som känner igen sig?
Försvinner det när bebis kommit till världen? Photo on 3-14-14 at 1.47 PM
Skenet bedrar med detta fromma ansikte, hehe..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yohanna

    Alltså min ilska var överjävligt rent ut sagt som gravid… Det blev många starka ord, åsikter och tankar – men behärskade mig som tusan på jobbet dock… Men det var faktiskt riktigt plågsamt att känna sig så småarg och så hela tiden!!

  2. klara

    Haha, jag känner igen mig! När jag var gravid kunde jag bli helt galen av irritation när jag störde mig på något/någon. Tycker dock att jag fortfarande har kvar lite av det. Var absolut INTE sådan innan utan folk brukade försöka reta mig för att få mig att bli irriterad utan att lyckas. Men nu måste jag inte längre säga till/kommentera om jag stör mig på något, vilket känns skönt. Utan kan hatea lite i tysthet istället.

  3. michaela- mamma till två små ♥

    hahaha. men jag kan tycka det är ganska befriande med människor som lägger sig i och sätter ner foten när folk gör saker som faktiskt behövs ifrågasättas. men jag kan förstå att du tycker det är jobbigt att vilja lägga näsan i blöt heeeeela tiden 😉

    kraaam ♥

    1. jennybenny

      Ja det är skönt med ärliga människor som säger ifrån, det tycker jag med! Men jag är sjukt jobbig just nu! haha. Såhär är jag verkligen inte vanligtvis så jag känner inte igen mig själv liksom.

  4. Annso

    Goding du. Förr var jag sådan. Inte nu dock. Nu är jag nog mer ödmjuk, förr var jag en riktig besserwisser.
    Fast ibland måste jag ifrågasätta, när folk skriver om SD och och att vi har för mycket invandring. Fast allra helst skulle jag vilja slå till dom i ansiktet.

    MVH hon som avskyr SD och deras anhängare.

    1. jennybenny

      Det jobbiga är ju att jag vanligtvis är väldigt ödmjuk & har kunnat ta en diskussion om jag känner det är nödvändigt, i lugn & ro, utan att brusa upp mig. Men nu som gravid är jag tydligen helt rabiat liksom! Sjukt jobbigt. Känner inte igen mig själv liksom..