Mammaliv i Nashville

Längtar!

Åhhh vad jag LÄNGTAR till mamma & pappa kommer hit i Juli.
Det känns som en evighet sedan sist vi sågs & det ska bli så otroligt skönt med all extrahjälp på ”sluttampen”.
Tänk att det bara är två pluttiga månader kvar till de är här & bara ynka 11 veckor till vi kanske har en till liten skatt i livet att älska oändligt.
Så himla skrämmande, men så otroligt underbart.
Tvåbarns-livs-rädslan smyger sig sakta på, men jag vet ju att alla klarar det.
Värst är nog den där ångesten över att inte kunna älska båda barnen lika mycket eller att kärleken inte ska räcka till. Att August skulle känna sig åtsidosatt/bortglömd eller att bebis inte kommer få lika mycket mysiga lugna stunder.
Nej jag tänker för mycket!
Jag VET ju att det går. Alla säger det! Så det kommer gå.
Men svårt att sätta sig in i det, innan man är där.

Ok nu blev jag lite för grubblig här.
Dags för lunch efter världens tråkigaste ärende-morgon.
Photo on 4-29-14 at 12.06 PM
<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej
    Vi har 22 månader mellan våra! Superjobbigt men underbart, två i en liksom 🙂
    Det kommer gå galant, det enda man kan säga med säkerhet. Det blir annorlunda med tvåan! Det är tur att våran tvåa är en gladfis! Haha då våran stora tar för sig av livet med råge;)
    Kram

  2. Hanna Eriksson

    Jag har bf 20 augusti med dotter nr 2 och känner och tänker precis som du. Men man vet ju att det gått bra för andra 🙂 man är inte alltid så logisk själv, när man tänker runt sitt eget liv. Har aaaaldrig tänkt att andra flerbarnsföräldrar älskar barnen olika. Det har kommit nu när jag själv ska få fler haha 🙂 men det här ska nog gå som smort för oss båda 😉 Hur har det gått för myntet? Kommit ut? 🙂

    1. jennybenny

      Oj! Det där myntet har jag helt glömt bort!! Vi såg det aldrig men mest troligt har det väl kommit ut nu? haha jag vet inte jag.

      Spännande att vi har BF så nära inpå! Du måste berätta hur det går för er!

  3. Eva

    Det kommer gå jättebra! Det som var svårast i början var att jag fick försumma Stella när Theodor var nyfödd. Men hon tydde sig mer till sin pappa istället och det löste sig fint. Och med tiden blir det lättare. Så fin mage du har fått!

    1. jennybenny

      Tack <3 Jag hoppas att mycket hjälp från pappan & mina föräldrar kommer bli en bra lösning i början!

  4. Emma

    De kommer bara bli mer kärlek 🙂 man älskar inte bara två barn utan man älskar deras relation oxå. Så kärlek till barnen och kärlek i att se deras kärlek till varandra. Imorse vaknade jag av att barnen låg och skrattade på sitt rum. Trodde Christian var inne hos dem. Men de låg själva och kikade på varandra från varsin säng och skrattade ikapp. Hjärtat svämmar över och smälter. ❤️

  5. Sara

    Och lyckan man känner när man ser sina barn tillsammans, syskonkärleken, är den mest underbara som finns!!

  6. Theodora

    Jag väntar också nummer två. Ettan har precis fyllt 2 år och tvåan kommer förhoppningsvis inom 6 (!!!) veckor. Jag kan titta på min lilla tjej och bli alldeles kall i kroppen, inte längre ska hon vata ensam med mamma och pappa, länge längre har hon all min uppmärksamhet och kärlek. Jag blir så ledsen men samtidigt alldeles sprallig i kroppen när jag tänker på vad hon och lillsyrran kommer att få uppleva tillsammans. Att se deras kärlek och trygghet formas. DET ser jag fram emot! Så jag Föratår din känsla till 100%. Här ska det njutas och mysas extra mycket de sista veckorna.. Lycka till med allt!

    1. jennybenny

      Jag känner precis på pricken som du! Är så lycklig över att kunna ge August ett syskon att älska & växa upp med, men känner att jag sviker honom på ett vis. Skitjobbigt! Men vi kommer fixa det & allt kommer bli bra! Eller hur!? <3 KRAM & lycka till du med. Så spännande!

  7. Helena

    Kärleken kommer räcka till! För min egen del har det jobbiga börjat nu när de små är 3 och 5. Två starka viljor som ska bråka om samma leksaker. Rätt gråhårig är jag!

  8. Frida-mor till fyra

    Du är en knalltuff morsa som absolut kommer att hitta det som funkar för er och eran vardag. Här hemma räcker det för ett barn och följa med till butiken och handla mat..man behöver inte göra ett stort väsen för att hitta egentid med ett barn utan ta det som det kommer! Skapa goda sov och matrutiner med nr 2 så hittar du lite tid med August (för mig så var rutiner allt ang sovning och matning med nr2)

    Kram

  9. Pauline, gravid med lillebror till Nova

    Å va jag känner igen mig i hur du tänker. Novas lillebror är beräknad till den 23 maj och jag börjar bli så nervös över att inte räcka till för båda barnen. Tänk om Nova kommer bli arg och tycka att jag sviker henne.

    Ja det är många tankar som snurrar men som du skriver, man kommer klara det =)

  10. Mimmi

    Kärleken räcker!!!i promise!! Oroa dej inte över det . Oändlig kärlek finns till båda <3 dock svartsjuk o åsidosatt brukar stora barnen känna men man kan försöka minska det genom att de får va involverade bjuda in o hjälpa till med bebbe mm samt boosta med egen tid kanske barA en halvtomma gå o köpa en glass utan bebbe.. Amning har varit vääääääldigt känslig har jag upptäckt o fler haft samma " problem" . Bra att tänka på det innan då tror jag man ändå är lite förberedd – skippa grubblet( om d går) att du inte kommer älska bådas lika mkt – det gör du!!!!!!<3… Annars lunkar d på- ännu mer mamma kände jag mig o mindre " jag " och dygnets timmar räcker inte med hämtning lämning städning tvätt handling amning matlagning aktivera 2 åring, mm mm…. men du slipper stressen att hålla dagis strikta tider 9-15 ( lämna o hämtning ska vara klar då men inte komma för tidigt får vi inte heller eller byta en tid en enstaka dag då man ska till Bvc med bebbe ..så tajma 8.52 typ o lämna dagis grind kl 9 och hämta 14.54 typ o gå fr dagis innan kl 15…!!!)

    1. jennybenny

      Så fint att du delar med dig!! Nej det där med att passa tider har jag förstått är inte kul när man har två. Jag tycker det är svårt med EN ibland 😉
      Tack för omtanke! <3

  11. Annika

    Alltså vad är det för fin klänning du har på dig? Jag är på jakt efter bekväma plagg som magen får plats i och som man inte svettas ihjäl i… så trött på mammajeans som bara hänger i rumpan…

    1. jennybenny

      Den är från Target 🙂 Andrews mamma köpte den åt mig då jag lyckats packa EN tröja till mig själv på vår lång-weekend, haha. Jätteskön är den! Orkar inte med jeans längre, haha.

  12. Sara

    Det ÄR jobbigt med två barn, men chocken att få barn överhhuvud taget finns inte med barn nr två” livet förändras inte så drastiskt. Det du förmodligen kommer att ha jobbigast med är att du kkommer känna att du inte räcker till för August. Att du ”sviker” din förstfödda, jättejobbigt, men det går över! Det är det du ska förbereda dig för, inte att du inte kommer älska lillasyster lika mkt för det kommer du, inga problem! se till att få tid bara för A, låt Andrew vara med bebisen och hitta på saker med bara August, jätteviktigt! Lycka till från trebarnsmorsan! (vilket för övrigt reommenderas 🙂 )

  13. Anna-Lena - Sundsvall

    Å du kärleken kommer att räcka till oroa dig inte för det, det är snarare tiden som inte räcker till hehe… vi kommer över på måndag, hoppas vi kan ses något inom kort 🙂