Mammaliv i Nashville

Torsdags dejt & mer väntan..

Jag väntade medvetet att blogga till jag kunde ringa läkaren halv 9 vår tid, för att inte komma med ytterligare ett himla cliffhanger inlägg.
Gud så elakt & retsamt liksom. Jag har inte ens tänkt på det. Sorry vänner!
Jag tänker väl typ inte längre än näsan räcker just nu.
Hur som haver –
Vill ni veta vad jag fick till svar?
De har INTE resultaten än. Labbet som provet skickades till, skickade provet till ytterligare ett labb, som nu väntar på att mitt prov ska bli läst av någon professor. Här kommer dock det underliga. Professorn hade sagt att han kanske kommer släppa resultaten inom 24 timmar, eller så kommer han vilja göra om testet?!?!?
Det stämmer ju inte alls. Dom väntar på att han ska läsa av testet (Kan bara EN person göra detta??!!) & han VET redan att han vill göra om det? Något stämmer ju inte! Sjukt jävla sur är jag.
Och det vet min läkarmottagning om nu. Får jag inte svar i morgon så bryter väl helvetet lös.
Ja nu vet ni vad som pågår här..

Nu ska vi ha play date här med vänner så jag ska hoppa ur pyjamasen & bädda sängen.
Och mata hunden.
August skiner som en sol idag. Så himla glad är ungen. Älskart!
Kanske känner han på sig att hans älskade pappa äntligen kommer hem idag?
Som vi längtar!DSC_6364
Jag tvättade av fönstret i morse för det var täckt med kladdiga fingrar, sedan tog August över & tvättade fasaden. Jag klagar inte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag hoppas att du far ett svar imorgon annars sa haller jag med dig att det ar dags att fundera pa om lakaren ar den ratta for dig. Att du ska behova ga sa har lange med ett tillstand som du bor fa medicin for ar ju bara konstigt. Framfor allt nar du aven ar gravid.

  2. Lisa

    Alltså, vilket svar! De har så klart slarvat bort provet och är livrädda för att få betala skadestånd (typiskt USA). Deras förklaring är helt utan rim och reson! Dra in en professorstitel och tro att ni blir imponerade, idioter!

  3. Aida Lazarian

    Men åh, tänkt inte på oss! Tänk på ditt egna bästa, sen tycker jag inte det gör något med lite cliffhangers, det är ju liksom så ditt liv ser ut.

    Jag stör mig på att det tagit så lång tid och att de säger Nu att de kanske vill göra om testet, kunde de inte sagt det för länge sen? Hade ju varit bättre att göra ett nytt på en gång då. Men nu hoppas vi på att du får något slags svar under det närmsta dygnet, ett glatt besked också! <3

    1. jennybenny

      Ja jag önskar också de kunde sagt det för länge sen! Det känns som 2 veckor är liiiite för lång tid att hålla någon på halster liksom. Suck. Jaja.. Vi får veta om en liten liten stund. Tack vännen <3

  4. Anna

    Fy vad jobbigt. Och när det handlar om knyttet i magen så blir en ju än mer orolig. Vilken typ av övervakningen behöver bebben, om du skulle vara sjuk?

    STOR kram.

    1. jennybenny

      Ja men precis! Det är inte ”bara” mig vi pratar om. Min lilla bebis som jag redan älskar så högt. Suck alltså..
      Jag får göra stresstest på bebis varje vecka om jag har detta tråkiga. Och jag själv får medicin & blodprover hela tiden typ.

  5. Jennie

    Du får stämma dom! Kunde han som bara fick en servett på mc donalds få 10 mille i skadestånd så kan väl du!

  6. Eva

    Men alltså så dryyyygt att behöva gå och vänta. Känns ju som att de troligtvis har klantat sig vid provtagningen men inte vill ta på sig skulden. Känner med dig, klarar inte heller att vänta på saker…