Mammaliv i Nashville

Ingenting..

Näe hörrni.
Jag har inget svar idag heller.
Labbet har fortfarande inte skickat mina provresultat & jag börjar bli ordentligt irriterad.
Dom har nu lovat 3 gånger att ha det färdigt. Det har varit direkta lovord från labb-personal.
Och fortfarande ingenting.
Så fruktansvärt oprofessionellt.
OM jag skulle ha Cholestasis så måste jag få medicin & bebisen måste övervakas varje vecka.
Just nu sitter jag bara här & väntar istället för att få hjälp som jag kanske behöver.
Det känns förjävligt rent ut sagt.
Nu har dom lovat att det ska finnas resultat innan Fredag vid lunch.
Vi får väl se..

Så tyvärr inga nyheter idag & ett aptråkigt inlägg från mig.
Sorry!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna I usa

    Åh jenny vad jag tycker sund om dig. Men detta är helt oacceptabelt. En sådan viktig grej borde din OB sagt åt labbet att påskynda provsvaren och då borde det inte tagit mer än ett par dagar.. Det låter som att de tappat bort dem och är rädda för att få skäll. Jag har aldrig behövt vänta mer än en vecka på provsvar här I usa. Oftast bara någon dag. Hoppas hoppas det löser sig snabbt. Kram

    1. jennybenny

      Han är på semester!! ugh.. Så jag kan inte ens vara i kontakt med honom. Och sen ska han sluta om någon månad så jag känner att han liksom inte ”har tid” att vara lika underbar & engagerad som innan.. Så jävla sur situation! Funderar på att byta praktik om det kommer svar. Det känns så oseriöst & oacceptabelt minst sagt.

  2. Linda

    Börja att fråga varför du inte har fått provsvaren. Det låter som att dom kan vara borttappade. Jag har aldrig haft problem med labben i USA. Bättre att fråga och börja ställa frågor nu än senare.

  3. Nina

    Men va jobbigt 🙁 Fy va tuff situation, jag hade blivit tokig! Håller alla tummar att det verkligen blir svar på fredag. Massor av kärlek & styrka skickar jag så länge <3

  4. Lisa

    Du kanske ska börja skälla, som någon här uppe sagt. Ifrågasätt varför svaren inte kommit, kanske har de helt enkelt tappat bort provrören – man vet aldrig. Time to raise some hell!

    1. jennybenny

      Ja idag ska jag fråga VARFÖR det tar tid. Och får jag inte svar så blir det nog något slags hell, haha.

  5. Anna Lopez

    Men oj så jobbigt! Det är kanske dags att bli arg och ge dem en tankeställare? Du är ju gravid och ska inte behöva gå och vara orolig. När jag väntade Stella fick jag gå regelbundet och lämna leverprover. Då lämnade jag alltid blodprov en timme innan min läkartid och när jag väl träffade läkaren ganska direkt efter så hade han mina provsvar. Nu vet jag ju inte om det är samma typ av prover men det verkar ändå inte rimligt att behöva oroa sig så länge. Hoppas att allt är bra och att du får svar snart♡

    1. jennybenny

      Om jag inte får ett svar om exakt varför det tar så lång tid idag, så kommer jag bli arg. Det kan jag lova dig! haha. Då startar 3e världskriget mest troligt.
      Vanligtvis får jag labbprover tillbaka väldigt snabbt (samma dag). Men detta är ett mer sällsynt prov som bara 4 labb i USA utför så det måste resa lite innan det kan börjas labbas.

  6. Annso

    Men åh så dåligt av dom. Som du säger så är det ganska så viktiga prover.

    Ligg på dom. Då kanske dom snabbar på.

    1. jennybenny

      Jag har legat på varje dag i över en vecka, haha. Morgon & kväll. Men idag ska jag be dom fråga labbet exakt VAD som tar extra tid. Hoppas på svar..

  7. Akka-mamma till Gustav

    Suck! Vore intressant att veta hur labben fungerar i USA. Hallands prover på gallsyror går till Malmö då det endast är ”de stora” labben som har analysen. Men de stora analyserar också dagligen. Med vanlig postgång tar svaret sedan ytterligare 1-2 dagar tillbaka till beställaren som givetvis kan och får ringa till labbet och få ut svaret i förväg. Så här länge verkar orimligt länge att behöva vänta… Tyvärr har man som privatperson väldigt lite att säga ifrån om vid direktkontakt med labbet utan är alltid hänvisad att gå via sin VC. Så tjata hål i öronen på dem, ge dig inte förrän du vet att dina provrör finns och inte har kommit bort!
    Hälsningar från en labbpersonal

    1. jennybenny

      Ja precis så funkar det här med. Mitt prov var skickat till Cali, men det tar ju inte mer än ett par dagar & sedan när de har provet, ska det inte ta mer än 4 dagar. och sedan ringer de in resultat eller mailar tidigt på morgonen. Så detta känns inte rätt alls! Tyärr har jag ju som du säger inte tillåtelse att ringa labbet själv, men ringer min läkare varje morgon & eftermiddag. De vet liksom vilka tider jag kommer finnas på luren, haha. Men idag ska jag verkligen ifrågasätta VARFÖR det tar tid.
      Jag visste inte att du jobbade i labb! Spännande! Jag skickar lite blod till dig, haha.

  8. Aida Lazarian

    Fina Jenny, jag förstår att du är orolig och att det måste vara fruktansvärt jobbigt att fått 3 datum och få vänta så länge.
    Hoppas verkligen att du får svar på fredag! <3

  9. Helena

    Nää vad tråkigt! Jag förstår inte hur de kan låta dig vänta på det här viset, det är ju någonting väldigt viktigt. Det får verkligen inte gå till på det här viset. Jag håller också tummarna för att allt är bra!

  10. Hanna

    Näe vad värdelöst! Förstår att du blir frustrerad! Jag avskyr att vänta och detta är hu riktigt viktiga saker. Tråkigt vännen – har tänkt på dig idag. Håller tummarna att du får veta tidigare än så och att allt är bra såklart. Kram!