Mammaliv i Nashville

Tack ♥

Underbara ni!
Tack för alla grattishälsningar här, på mail, instagram & Facebook.
Vi är otroligt lyckliga över att vänta en flicka.
Andrew som alltid drömt om en av varje är helt till sig. Älskade mannen min.
Att det var en tjej i magen har jag känt på mig sedan dagen vi plussade så det känns ju lite kul att ha rätt.
Jag har varit så himla säker att jag köpte ett sådantdär röd-randigt hårband med en rosett från Polarn & Pyret.
Det där ”supertjejiga” är inte riktigt min stil, men då det kostade 2 dollar på rean kunde jag inte låta bli.
Annars kommer det inte bli så mycket mer skillnad från hur jag klädde August.
Mycket vitt/grått/marinblått/rött i de tidiga bebisdagarna & sedan härliga färgglada kläder med mönster.
Jag gick igenom de flesta kläderna & har inte lagt något åt sidan för att det känns alltför ”maskulint”?
Iallafall.
Superglada är vi.
Det känns som en ära att få uppfostra ”en av varje”.
Och jag ömmar verkligen för storebror/lillasyster-relationen då jag hade en väldigt fin kontakt med min storebror.
Det var exakt 2.5 år mellan oss. Precis som det kommer vara mellan August & hans syster.
Lite läskigt lika är det faktiskt. Men det känns som det är menat. DSC_6052
Ja bebisrummet har redan börjat ta form <3 Det är alldeles för kul att fixa för att låta bli, hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Storebror/lillasyster relationen är speciell. Min bror är 7 år äldre och vi hörs mest på sms och ses såklart varje gång jag är hemma men det spelar ingen roll. Vi är nära ändå och jag skulle kunna prata med honom om vad som helst. Himla fint. Och jag förstår att det känns häftigt & spännande att det är en tjej som gömmer sig därinne. Återigen ett jättestort grattis till hela familjen <3

  2. Eva

    Grattis igen, det blir på något vis så mycket mer verkligt efter RUL, jag hade aldrig klarat en graviditet utan att kolla könet. 🙂
    Jag var också helt bombsäker på att det var en lillebror andra gången, så pass att jag redan innan vi visste började köpa mer neutrala ytterkläder till Stella, så att lillebror också kan ha dem sen.. Och jag hade rätt!
    Finns Polarn i USA?

    1. jennybenny

      Häftigt att även du hade rätt ang. magkänslan! Så häftigt tycker jag!! 🙂
      Polarn finns online i USA & de har fysiska butiker i NYC, CT, MN & MA. Så tyvärr inget nära här! Men som sagt så finns ju lite online! 🙂 Och reorna är ofta SUPER!

  3. Magdalena

    Först och främst, grattis än en gång till flickbebisen i magen! Så himla kul att du visste redan från början. 🙂 Och kan hålla med ovanstående att det skulle helt klart vara häftigt att få uppleva både och, att få en av varje.
    Sen måste jag säga att jag tycker du tänker helt rätt gällande kläder och sånt till barnen. Visst kan det va ’sött’ med en tyllkjol eller ’tufft’ med snickarbyxor, men jag tror det allra bästa för barn är att de får vara bara just barn. En behöver inte dela in dem i olika fack när de är så små, det kommer komma ändå desto äldre de blir. Och jag tycker det är väldigt tufft av dej att hålla på detta där du bor eftersom jag får känslan av att de är ännu ’värre’ där än här hemma i Sverige när det gäller könsindelning. Eller har jag fel…? Det här med genus är ju ett hett ämne på många håll och kanter, och jag tycker det är bra. Att få folk att öppna ögonen och tänka ett steg längre än flicka/pojke….
    Blev lite svamligt kanske, men hoppas du fattar vad jag menar! kramen

    1. jennybenny

      Nej jag förstår precis vad du menar & TACK för peppen!! <3
      Här är det verkligen indelat i två fack. Barnen behandlas ofta även olika känslomässigt med "pojkar ska inte gråta" etc & det svider så i mina ögon. Jag tänker verkligen uppfostra lilla flickan i magen på samma vis jag uppfostrat August. Med en herrans massa kärlek. Det är liksom allt. Lyssna, finnas där, kramas, pussas & älska ihjäl dom. DET tror jag på. Och ang kläder så ska det vara bekvämt tycker jag. Leggings, tshirt, body, onesies- mjukt & skönt. August vägrar jeans & jag älskar det. Han är inte van helt enkelt & det ÄR inte bekvämt att springa runt i på lekparken, det förstår ju jag med. Så därför kommer jag inte heller hålla på med en massa fluffiga kjolar & lackskor. Det är liksom inte gjort att leka i tycker jag (fast nu är det bara min åsikt & jag dömer ingen som gör tvärtemot!) & barn är födda till att leka!

  4. Charlotte - HappylivingHealthy

    Vad härligt med en liten tjej! Oavsett vad alla säger så tycker jag d är enormt roligt att ha barn av båda könen- man får liksom uppleva det bästa av två världar! Vi gör ingen skillnad på barnen pga kön (såklart!) och jag är heller ingen prinsesskjol-mamma men det är ändå skillnad på ngt vis…oavsett hur vi uppfostrat våra barn så är d skillnad i intressen och sånt ändå 🙂 Stort grattis till dej o familjen!

    1. jennybenny

      Ja det känns jättekul! Såklart det blir skillnad på barnen. Det blir det ju även om det är två pojkar tror jag 🙂 Det är ju en ny individ. MEN, visst vet jag att det kommer bli annorlunda för barnen präglas ju minst sagt av samhället, så det kommer bli olika därför också. Spännande ska det bli! Och KUL! 🙂 Tack!