Mammaliv i Nashville

Till liten från POP

(Nu har jag uppdaterat länken i inlägget nedan. Läs & skratta till ni kissar på er. Varsågoda!)

Näe hörrni, jag kunde inte hålla mina fingrar från Polarn & Pyrets hemsida när de hade REA.
Mitt mission var att hitta badkläder till August, men då de hade min favoritfilt till superpris samt sådanadär bebis-blöjtrosor/kalsonger/cover ups, (ord??) kunde jag inte låta bli.
Det riktigt kliade i fingrarna & Andrew insåg att han inte kunde stoppa mig, haha.
Det var tvunget liksom.
Och kanske fick ett par till plagg följa med hem, hehe. Men de får ni se en annan dag.
Snart snart snart vet vi vem som bor i magen & även om jag skulle klä en flicka i samma plagg som pojke när det kommer till polarns bebiskläder, så VET jag att det definitivt kommer shoppas mer så fort vi vet. Jag sitter redo med en korg i ärlighetens namn. Call me crazy!
DSC_6030
Och ja, jag LOVAR att ni kommer få veta om det är en pojke eller flicka vi väntar. Jag känner pressen ang. min moderliga intuition ska ni veta, hahaha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Superfint!
    Så spännande ju – jag är väldigt nyfiken måste jag erkänna..! 🙂 Kom ihåg när vi var på UL m Lilly i magen och fick veta att det var en flicka (m Hugo tog vi aldrig reda på kön). Var så häftigt att säga ”vår DOTTER/Hugos LILLASYSTER” till varandra…. (Vi berättade inte för någon att vi visste.. 😉

    Förresten, tyck inte jag är knäpp men jag drömde om er inatt!! Jag drömde att August var baby och jag var er au pair – hade varit hos er ett par månader men kunde ändå inte ens byta en blöja, försökte mörka det och tyckte det var så pinsamt när ni förstod det…hahaha, drömmar!

    1. jennybenny

      Nu vet ni 😉 <3

      Och du får SÅ gärna komma hit & vara Au-Pair bara du lär dig byta blöjor, haha. Gulle du!! <3