Mammaliv i Nashville

IT’S A..

DSC_6086Tänk att Modersinstinkten var rätt ♥
Vi är SÅ himla lyckliga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Fina fina fiiiiiina du..
    Det är så himla mysigt med syster/bror relation och det är allt en speciell relation man får mor/dotter oxå så grattis grattis grattis till en av varje!

    PUSS på er <3

    1. jennybenny

      haha näe det är inget fel på dig 😉 Jag var chockad att jag hade en sådan stark känsla & att den faktiskt stämde. Men jag har ju yogat mycket & övat på att ”hitta mitt inre” (flummigt värre va? haha) så jag vet inte om det hjälpt? Ska bli så kul att se vem som kommer till er <3 KRAM

  2. Jenny från Karlstad

    Jättestort grattis till er även här :-). Så mysigt med en av varje. Häftigt att det visade sig vara just det du trodde i magen. Själv har jag ju tre tjejer och har ofta trott att det var tjejer i magen men samtidigt växlade det emellanåt och jag var aldrig helt säker.

    1. jennybenny

      Häftigt det där med magkänsla. Jag vågade väl inte tro helt fullt ut att ag hade rätt så ibland försööökte jag känna efter om det inte var/är en pojke. Men näe det var liksom självklart 😉 Man ska nog lita på den där magen ändå 🙂

  3. Annika

    Stort Grattis!!! Min syster har också en av varje och sa att hon kände stor skillnad från 1 och 2 på grund av könen fast hon gjorde tvät i mot dig och fick bustjejen först och nu är buspågen 2 år,

  4. Liilly

    Grattis!! Så kul med en lillasyster!! 🙂
    Hur gjorde ni med August på ultraljudet? Här får inte äldre barn följa med på ultraljudet

    1. jennybenny

      Ja jättekul! 🙂 TACK!
      August får vara med, men nästa UL är väldigt långt så då får han ha barnvakt 🙂

  5. Klara

    Åh vad kul!! 🙂 Hoppas att allt gick bra idag, men det antar jag 🙂 Så mysigt med storebror och lillasyster. Tänk vad mycket kul de två kommer att ha ihop.
    Nu kan du gå all in på POP webstore 😉

    1. jennybenny

      Ja det känns så himla häftigt att jag haft rätt två gånger nu. Tänk att magkänslan verkligen kan ha rätt! <3

  6. Jennie

    Jag hade det på känn att det var en tjej! Vi har ju en kille, men alla jag känner som har en av varje säger att man alltid mår mer än pest med tjejen… 😉 hoppas att illamåendet har släppt nu och att du får frossa i dig allt vad du känner för!

    1. jennybenny

      Inget mer illamående & jag äter massor! Och njuuuuter av det 😉
      Ja att må ännu mer illa med tjej har jag hört talas om. Men jag har också jättemånga vänner som mår toppen med sina tjejer så jag vet inte riktigt om det stämmer 😉

  7. Hanna

    Åååå underbart!! (Ja d hade det varit i båda fallen såklart) – precis vad jag trodde 🙂 grattis grattis t hela fina familjen! ❤

  8. Frida-mor till fyra

    Åhhhh Grattis! Det var ju det jag sa 😉

    Min flickgraviditet var annorlunda än de andra och jag kommer ihåg att jag var tokig i äppeljuice, något som jag annars hatar.

    Grattis till syster yster!

    1. jennybenny

      Ja det var ni många som sa 😉 Och jag höll med er fullt ut, haha. Men ville inte avslöja mig, hehe. Jag minns att jag hade äppeljuice cravings med August faktiskt! Typ 2 veckor med bara äppeljuice, ha! Kul det hade jag glömt bort. Jag jämför massa nu & går tillbaka i arkivet. SÅ kul!

  9. Liz

    Stort Grattis! Tank sa underbart med en lillasyster till August! Det ar ju lite sa, att man anda har en kansla eller hur?! Manga undrade hur jag kunde kanna pa mig, men jag ”visste” att det var en tjej nar jag vantade Cassie, och fick det bekraftat av ultraljudet ganska sent i graviditeten. Nar jag vantade tvillingarna kande jag ocksa pa mig att det var en av varje, konstigt det dar, men jag blev inte ens forvanad, utan bara sa lycklig att det bekraftades. ”Mama knows best..”

    Har inte haft tid med bloggen/bloggarna pa en vecka, sa jag har lite att lasa igen, hoppas att du mar bra!
    Kram

    1. jennybenny

      Ja tänk att jag trott det var lite bluff & båg 😉 Men nu tror jag stenhårt på det för jag har haft rätt med båda. Tänk så fantastiskt! KRAM & hoppas även du mår fint!