Mammaliv i Nashville

Effektiv dag!

Hej & hå vad effektiva vi varit denna eftermiddag!
Andrew skruvade ihop sängen & då det var färdigt fick vi världens impuls av att rensa ut alla garderober & sortera in innehållet i lådor som sedan markerades & staplades snyggt i vindsförråden. Det blev även ett par stora säckar med saker vi ska sälja av på den årliga garage salen i Juni.
När vi har halvfärdiga kom vi på att barnen skulle ”byta rum”.
Så nu har vi flyttat över nästan alla August saker till Andrews gamla kontor (där bebis egentligen skulle bott) & det ska nu målas om.
Helt plötsligt fick vi för oss att skruva om madrassläget i spjälsängen till bebis, ta upp amningskudde & andra nödvändigheter man har till en nyfödis (baby björn bouncer, bärsele, moby wrap..), små filtar, hänga upp pyttekläder på galgar, hänga upp en mobil i taket & jaaa så har det fortsatt hela dagen.
Rensa, sortera, flytta, rensa, sortera..
You get it.
Jäkligt skönt nu på kvällen när nästan allt är färdigt måste jag säga!
Imorgon ska jag försöka måla August ”nya” rum så Andrew får ta med sig korven på någon utflykt.
Ja detta kommer nog bli bra!

Nu ska vi slappa i soffan efter tacomiddag & se Cloudy With A Chance Of Meatballs 2. Sjukt rolig film alltså!DSC_5983 Bjuder på random bild från födelsedagen då jag varit dålig på att ha kameran framme (IGEN!!). August fick en gitarr av sin pappa. Ja jo jag vet att vi sa noll presenter men denna var faktiskt gratis från ett företag & vi hade sparat den i flera månader, så den fick åka fram. Han har en hel kollektion nu lilla fisen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Wow, snacka om att få saker gjort! Va härligt! Minns att jag älskade de där bebis-förberedelserna, det är ju så underbart att få göra i ordning inför en ny familjemedlem <3 Hoppas ni haft en fin helg ihop! Stora kramar!

    1. jennybenny

      Ja nu står typ rummet helt redo?? haha. Oj vad det gick undan när vi började. Men vi kan inte bara ”ta lite allteftersom”. Det funkar liksom inte 😉
      KRAM

  2. Eva

    Men så duktiga ni har varit. Det är så kul att hålla på med sånt där när man väl börjar 🙂 Vore kul att se resultatet i rummet/rummen sen!