Mammaliv i Nashville

Aj aj AAAAJ

Jaha här sitter jag & surar då jag blir utan middag ikväll.
Jag kan inte äta!
Strax efter lunch började jag ha lite ont i en visdomstand. Det gör liksom ont på tandköttet BAKOM tanden?! Så ömt.
Och nu.
Helskottas satans jäkla skrutt så ONT det gör!
Gah!!
Jag har aldrig haft tandvärk förr så detta är en helt ny smärta. Och den är typ olidlig.
Det känns som ett par dagar efter jag fick operera ut min ena visdomstand & man knappt kunde öppna munnen.
Smärta liksom.
Fyyyy.
Knäppt & turligt nog har Andrew en tandläkartid tidigt imorgon som jag får ta över så detta blir omhändertaget pronto.
Är sjukt rädd att de ska säga att ”nu får vi dra ut tanden utan bedövning” (pga graviditeten??!?!)
GAH.
Nej jag var tvungen att skriva av min rädsla här.
Ska gå & lägga mig nu & tycka lite synd om mig själv.
Anar 39276437 oroliga uppvak. Jag känner mig själv, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Jag hade samma problem för ett tag sedan. Gick till tandläkaren där de gjorde rent under ”skinnflärpen” vid visdomstanden. Det var något som fastnat där som jag inte hade kommit åt med tandborsten. Jag rekommenderades att köpa en tunn liten borste och även någon antiseptisk kräm att gnugga på. Jäkla visdomständer alltså! Hoppas tandläkarbesöket går bra. Jag fick bedövning när jag var gravid och det var inga problem. Men det kanske är annorlunda over there.

    1. jennybenny

      Ja jag anar att det är någon mat som sitter fast eller så. Hua :/ Tror nog jag kan få lokalbedövning men jag vill typ vara omedvetande, haha. FY vad otäckt att göra sånt där vaken! Brrr.. ryser!

  2. Hanna

    Nej vad jobbigt. Jag drog ut en tand för ca ett år sen. Var sjukt nervös men det gick så himla bra! Lyssnade på hög hip hip/rap i lurar och efteråt åt jag bara flytande två dygn för att inte irritera läkningen (typ gainomax och sånt man ändå får i sig lite av) och sen var det helt över. Gjorde inte ens ont efteråt och då är jag ändå väldigt känslig. Hoppas det blir bra idag. Kram!

    1. jennybenny

      Åhhh jag är sååå nervös! Tack för pepp ändå! Tänker mig bara lokalbedövning, vara gravid & inte kunna äta på flera dagar & ha en två åring samt ingen hjälp från familj. hua. Mardrömmen!

  3. Akka-mamma till Gustav

    Åh nej! Fruktansvärt! Efter x-antal sådana infektioner (smärtan!!) har jag nu dragit ut två och opererat ut en. Lider med dig och lycka till idag!!

    1. jennybenny

      Blääää vad ont det gör 🙁 Jag känner på mig att de kommer föreslå att dra ut skrutt-tanden & jag är väl inte helt motvillig då den ändå är uppe & operation inte kommer behövas. Men fy fan alltså. Ändå. AJ AJ AJ. Och jag vill ju typ drogas innan isåfall, haha.

  4. Ann

    Tandläkarbedövning borde inte vara något problem, det brukar ju vara lokalbedövning. Fast här i USA vill de ju typ söva ner en så det kanske inte är det bästa. Det kanske bara är lite lätt inflammerat tandkött. Det kan ju bli så ibland.
    Hoppas det går bra 🙂

    1. jennybenny

      Hoppas det bara är det! Jag vet dock att min tandläkare älskar att dra ut tänder, haha. Oj som hon tjatat på att jag ska plocka ut resten 😉 Ja vi får se hur det blir. Jag vill väl gärna få något medicin så jag inte riktigt är vid mina sinnesfulla bruk om jag ska dra ut något. Hua. Hemska tanke!!

  5. På Selmas gata

    Neeej!! Tandvärk är ju olidligt!!:-( Vet inte riktigt hur ni ligger i tid i förhållande till Sve, men jag hoppas att det snart är morgon för dig så att du får hjälp!

    Men du, vad skönt om du får ordning på illamåendet! Jag mådde så vansinnigt illa när Max var på väg. Fick leva på näringsdrycker som dietisten skrev ut. Det enda som funkade var äpple (som jag inte gillar annars) och sådant som jag annars gillar gick inte alls. Värst var kyckling, klarade inte av det. Minns vid ett tillfälle jag pratade med just dietisten som sa något om ”kokt kyckling”. Det räckte för att jag skulle slänga ifrån mig telefonen och bara störta in på toan, och ja… du fattar. Helt galet. Kunde väcka P mitt i natten så att han fick hämta äpplen…. Inget kul minne direkt, men såklart alldeles värt det när ”belöningen” kom:) Hoppas det fortsätter att gå åt rätt håll! Men framför allt att du ska slippa tandontet! Kram på sig nu!

    1. jennybenny

      Om en timme har jag tid. Åhhh jag är så orolig, haha. Men skönt att ta hand om eländet ändå! (7 timmars tidsskillnad ;))

      Stackars som mådde SÅ himla illa! FY! Åh vad jag lider med dig! Tur att det finns ett ”slutdatum” ändå & världens finaste belöning <3 KRAM

  6. Linda

    Jag hoppas att natten inte blir for jobbig. Drog du ut visdomstanden har i USA? Jag ar forvanad over att dom inte drog ut alla pa samma gang. Det gjorde dom for mig innan nagon av dom ens gjorde ont.

    Hoppas att det gar bra imorgon!

    1. jennybenny

      Den blev som tur är inte outhärdlig men inte rolig. Hua vad ONT det gör!! Opererade ut tanden i Sverige för typ.. 10 år sedan tror jag. Jag har alltid sagt nej nej nej till att dra ut tänder 😉