Mammaliv i Nashville

Sjukstuga

Hej till vinterns & 2014 första förkylning.
Usch så vi hostar & snorar här hemma. Trist! Men förhoppningsvis blir det inte långvarigt.
Tänkte bara kika in & säga TACK för all pepp ang. mina kalasfunderingar.
verkligen jättekul att ni stöttar mitt förslag, så nu har jag börjat skriva en formulering som kommer skickas med inbjudningarna.
Det känns verkligen toppen i hjärtat!

Nu ska vi återgå till att äta bulle & se på barnprogram.
Hörs lite senare!DSC_5683
Andrew kom hem med ett stort fång rosor igår <3 Så fint!
Nu är det verkligen dags för snittblommor igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Tvåbarnsmamma

    Åh, ja jag var sjukskriven över halva graviditeten så jag vet precis hur du har det, det är fruktansvärt tungt och påfrestande inte minst psykiskt men också fysiskt såklart med allt det onda! Jag hade framför allt onda sammandragningar och blödningar i början, tappen förminskades och öppnades också sakta med säkert, men så kom ju inte Lion förrän 6 dagar innan beräknat trots att vi varit glada för varje vecka han stannat under nästan hela graviditeten, så jag hoppas och tror att det kommer att gå bra för dig med <3 Försök vila och koppla av, din psykiska stress kan ju också stressa barnet och kroppen, så ryggläge och en vecka i taget var det som gällde här, mycket hjälp från Micke såklart men det är ju också svårt när man som ni redan har en liten – jag hejar på er!!

    Kramar!

    1. jennybenny

      Tack snälla rara du för att du svarade! <3 Det är så "skönt" att höra om andra som varit i liknande situationer som det gått bra för trots en jobbigt graviditet. Vi tar det vecka för vecka, dag för dag & hoppas på det bästa här hemma. Andrew är en klippa just nu vilket jag är oändligt tacksam för. Jag anar att vi kommer få ta hjälp utav svärmarna en hel del om det blir "värre" då August inte går på dagis. Tack snälla igen för svar! KRAM

  2. På Selmas gata

    Nejmen, ni får verkligen krya på er allihop! Jättefina rosor som säkert piggade upp:) Jag såg en artikel i Expressen och tänkte på dig så jag länkar . Du kanske redan sett den, men om inte så kanske du tycker att den är lite kul:
    http://www.expressen.se/res/jill-johnson-guidar-till-favoriterna-i-nashville/ Ja som framgår av namnet på länken så är det Jill Johnsson som skriver om sin kärlek till N-ville och tipsar om sina favoriter.

    Kram/tanja

    p.s: Evas förslag om mvc låter jättespännande, det röstar jag också på:)

  3. Eva K

    Hann inte kommentera nedan så gör det här istället. Jag har precis samma fundering inför vår 1-årings kalas. Tyvärr kom jag inte på att skicka med något med inbjudningarna, men jag tänkte kanske framföra en önskan om annat än leksaker när de osar. Får se hur jag ska formulera det…alltid svårt!

    Jo, jag tänkte önska ett inlägg. Det skulle vara kul att läsa om hur det är att vara gravid i USA! Alltså, hur ofta man går till MVC (eller det finns väl inte MVC ens?) och hur ofta man gör ultraljud. Allt som skiljer sig från vårt system. Vore kul att läsa!

    1. jennybenny

      Ja det är jättesvårt med formuleringen känner jag nu, men jag har som tur är lite tid att trixa med det. Hoppas du kan komma på ett bra sätt att informera dina gäster på. Förra året frågade några om vad August ville ha & då kunde jag liksom styra dom i rätt riktning. Inte alla, men några 😉

      Inlägg ligger ute NU! Kul med inspo till inlägg! TACK & kram!