Mammaliv i Nashville

Kom igen nu giraffen!

Nä jag får nog radera detta spelet om ett par dagar. Har klickat som helt besatt idag för att kunna föda upp bebisdjur, köpa zebror & korvstånd.
Hjärnan vilar då inte kan jag meddela, haha. Vilket slöseri på tid! Jag borde ladda hem backpacker eller något annat vettigt lärorikt spel. Minns ni backpacker förresten??

Iallafall. Jag har nu valt ut de sista bilderna till August fotoalbum samt beställt tårta till hans födelsedag. Andrews mamma har hjälpt mig jättemycket med förberedelserna, dekorationer samt inbjudningskort vilket jag är oändligt tacksam för! Temat får ni se på den stora dagen men jag anar att många av er kan klura ut åt vilket håll det kommer gå, hehe.

Nej nu ska jag återgå till mitt Zoo en sväng. Jag blir med giraffer om ett par timmar! Woop!

Kommentera SÅ gärna en himla massa om allt eller inget. Viktigt eller inte alls viktigt. Har inte så mycket för mig (förutom mitt zoo, hehe) & vill ha kontakt med omvärlden.
PUSS image
Fick tydligen inte ta kort idag. ”Näej, näj näj” säger korven på bredaste värmländskan <333

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara

    Haha, och nu har jag också varit fast i ett par dagar! Jisses, vad jag lätt blir beroende 😉 Är det ok om jag lägger till dig? Skulle också behöva en banan buddy? Tar ju apa-lång tid att utvidga zoo:t annars! 🙂

    Ha en fin dag, och tack för en så kul blogg!

    1. jennybenny

      hahahhaha! Jaaa såklart du får lägga till mig 😉 hehe. Jag behöver saker jag med så jag skickar gärna banan mot lite grass seed, hehe. KRAM

    1. jennybenny

      haha ELLER HUUR? hÄlskar att jag fick någon att fastna 😉 sök på jemlp på online ID grejen & skicka mig lite bananer, hehe. Vad heter du?

        1. jennybenny

          Åh vad kuuul! Jag födde upp en himla bebisgroda som tar 3 DYGN. Suck. Snart är den färdig dock & jag kan föda upp massa nya familjer. Ihhhh! 😉

  2. Erika

    Jag spelar fortfarande Backpacker 😀 Köpte ett trepack med BP-spel, men har bara tagit mig igenom det första spelet. Var inte alls dyrt, 100 spänn för 3 spel och timtals med underhållning 😀

  3. Sandra

    Nu blir jag nyfiken på hur ni gör med språket där hemma!! Pratar du svenska med August så att han lär sig båda språken?

    Tack för en fin o mysig blogg, jag läser varje dag men är fruktansvärt dålig på att kommentera :/

    1. jennybenny

      Jag pratar Svenska med August hela dagarna & engelska när vi har vänner etc runtom. När Andrew är hemma blandar jag 🙂
      Och TACK för din fina kommentar! Du är så välkommen att lämna spår oftare om du har tid! 🙂

  4. Myh

    Hej fina Jenny!

    Inte så ofta jag kommenterar, men jag läser varje dag. Tycker det är så roligt att följa er vardag såhär på avstånd. Känns nästan som om man känner dig liksom 😉
    Har ett annat förslag på spel om du gillar backpacker. Globetrotter! Går ut på ungefär samma sak. Man ska resa jorden runt, fota olika platser, och så kan man då arbeta på olika platser för att tjäna pengar etc. Man lär sig massor samtidigt som det är ett ganska roligt tidsfördriv.
    Om man istället snackar mobilspel som man kan bli beroende av, så är mina tips Candy crusch eller Township. Jag är TOTALT fast i båda 😉
    Ha en fin dag!

    1. jennybenny

      Åhhhh det ska jag googla!! TACK! Jag letade massor igår men hittade inget vettigt. Åh vad glad jag blev nu! Tack tack för tips 🙂

  5. På Selmas gata

    Nu har jag läst ikapp senaste dagarna, åh vad tufft du har det!! Inte lätt att ta det lugnt och vila när man dessutom har en liten minimänniska att ta hand om! Skönt att din svärmor verkar kunna ställa upp en del iaf!

    Men vad sött att han pratar värmländska:) Du får sätta honom framför ett program av Hajk så att han fortsätter på den banan:) Mina föräldrar håller (såklart) på FBK och går gärna på matcherna så det har alltid varit naturligt att vara Färjestadare (precis som resten av Värmland då). Så flyttade jag ner hit för att plugga, träffade P som är inbiten Göteborgare och Frölundait (hans brorsa jobbar dessutom inom FHC) och vi gick givetvis på alla matcher där lagen mötte varandra. Roligast var hemma i Karlstad när Fbk vann med 8-2, hehe:) Genast när jag blev gravid började kampen! Vilket lag skulle barnet hålla på?!

    Så när Max var nyfödd klädde jag på honom en FBK-body och tog kort på honom med Ture varg-gosedjuret i famnen och skickade ut till släkten. Den nyblivna pappan kontrade med att fixa små tofflor och annat samt en minklubba från FHC till gossen, och kampen fortsätter ännu kan jag lova:) Värmland mot Göteborg liksom… Just nu vill jag tro att vi leder efttersom Maxens bästis på dagis har föräldrar som kommer från Karlstad och Säffle och därför ofta kommer klädd i Fbk-symboler på tröjor, mössor etc:)

    Du, en nyfiken fråga, finns det sådant som pappadagar när nya bebisen kommer hos er? Här får man ju ett litet tag att vara hemma båda två, eller hur funkar det i usa? Kan du sakna vissa saker som här är ganska självklara,som föräldraledighet, vab, etc`eller ser du mest fördelar med det system som finns?

    Anyways, hoppas att du kan vila så mycket som möjligt nu, och blir det för tråkigt så testa den här sidan: http://en.akinator.com/ Det är 20 frågor fast mot datorn ist. mot en person. Du väljer en känd person och så får datorn gissa vem du tänker på .Han gissar tusan ALLTID rätt?!:)
    Kramen från ett snöblåsigt Göteborg!

    1. jennybenny

      hahhaa ååh Hajk!! Jag är såklart FBK-älskare & står på din sida 😉 hehe. Kul hur det kan bli som en ”tävling”, ha!

      Näe inga pappadagar som är givna! Andrew får ta en ”sjukvecka” men det är allt. SÅ ledsamt. Jag vet pappor som gått tillbaka till jobbet dagen efter bebisen är född. Hemska tanke!! Inte undra på att USA inte kommit någonstans med jämställdhet.

      Ska genast in och kika om han gissar rätt 😉
      KRAM KRAM

  6. Caroline

    Haha, spel kan vara lätta att fastna i, speciellt när man har viktiga saker man borde göra istället. Jag har infört spelförbud för mig själv :).

    Hoppas du kan ta det lugnt nu och vila ordentligt. Jag hade också svårt för det när jag var gravid, det finns alltid massa saker i hemmet som kan göras. Bara slänga in en tvätt, bara hänga upp den, bara laga mat mm… Efter tio ”ska bara” blir man ganska trött. Som gravid vill man ju helst äta så nyttigt som möjligt med men samtidigt kan det vara skönt ibland att slippa tänka ut, handla, laga och diska. Så mitt tips för att underlätta i vardagen: hämtmat!

    Ha det så bra! Kram

    1. jennybenny

      Ja det är väldigt enkelt att ”jag ska bara”. Det har hänt flera gånger redan men som tur är har Andrew stått där med sitt pekfinger <3
      Vi kör hämtmat & det handlades igår så jag ska klara mig. Hoppas dagen idag går bra!!

      Spelförbud har jag haft för mig själv LÄÄÄNGE, då jag blev helt fast i något spel & liksom riktigt beroende. Men nu tillät jag visst mig själv att spela igen 😉 KRAM

  7. Anna

    Sötnosen! Han påminner mig så mycket om ”min” lilla Oliver. Har varit ensam med barnen i fyra dygn (föräldrarna stack till Florida, tack för den! Nej men det var ok, de pratade med mig först) och herre det har inte varit det lättaste. Vi fick reda på att vi hade löss i början av veckan (FY!) så det har varit en himla massa kammande och kliande. Sen i fredags åt en av hundarna (en labrador) upp en HEL PÅSE KAKAOPULVER – fatta min panik!! Fick honom att kräkas, körde i ilfart till veterinären (alla barnen var i skolan/play group som tur är) där han fick stanna i ett dygn… Stackarn asså! 🙁 Ja, inte världens bästa vecka helt enkelt.
    Men imorgon blir bättre, börjar mina lektioner på Harvard! wohooo!

    Hoppas du mår bättre! <3

  8. Emma - mamma till två vildar

    Åh, Backpacker! Vi pratar fortfarande om saker vi lärt oss där, haha, tex om Bolsjojteatern i Moskva och hur kolvarna mm arbetar i en bil. Hahaha. Spelade det för ett år sen på vårt länsmuseum, fanns en utställning där med gamla (!) datorer..!

    Nu är kl för övrigt 04:38 här i Sverige och jag ska pter krypa ner hos en brännhet unge med jobbig hosta. Inte lätt att vara liten (eller förälder heller för den delen) alla gånger. En bra dag önskar vi dig och de dina! 🙂

    1. jennybenny

      Åh nej lilla stackare!! 🙁 Krya på fort!!

      Och visst har man lärt sig massor av backpacker! Jag minns fortfarande knäppa saker, haha 😉

  9. Kim

    Åh, backpacker det var mitt favorit spel när jag var yngre! Hade nog tyckt det var skoj nu också, undra om det finns som app?
    Kram ❤️️

    1. jennybenny

      Jag har letat men hittade inte. Fick dock reda på att det är svenskt spel så det kan ju finnas på svenska app store! 🙂 KRAM

  10. Linda

    Är det zoo tycon du spelar? Minns det spelet från när jag va liten och man skulle föda upp massa djur och bygga korvstånd och parker:)