Mammaliv i Nashville

Söndagsfix

Här hemma spikas & hamras det för fullt denna morgon.
Andrew ska flytta ut från sitt kontor, där lillbebis ska flytta in.
Nu har vi ju väldigt lång tid på oss att förbereda, men huxflux har tiden gått. Och när man kommer över möbelfynd så gäller det att slå till.

Tänk att nästa vecka har vi nästa ultraljud & att jag imorgon går in i vecka 12! (11+1) Snart andra trimestern!
Helt galet.
Och jag har inte öppnat min gravid-app en enda gång på alla dessa veckor. Jag tänker liksom inte på det lika mycket denna gången.
Och mobilen är inte överfull av magbilder redan, som när jag väntade August.
Tänkte dock faktiskt börja skapa graviditetsbok på Shutterfly idag. Där bygger jag just nu även August årsbok.
(HJÄLP vilket jobb!)
Nej. Åter till hem-projekt!
Trevlig Söndag kära ni.DSC_5478

DSC_5479
Även badrummet där uppe ska få sig en omgång & lite fina barntavlor flyttar in. Tanken är att August & hans syskon ska dela detta & att det ska vara deras. Mysigt tycker jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Ja vi får ALL hjälp vi behöver så de är så himla skönt! ja absolut måste man de eftersom en pojk med autism så blir det extra mkt jobb. Absolut så spelar det ingen roll vad de är kön på bebis huvudsaken e att bebis mår bra! 🙂 sköt om dej nu och ta de vackert Kramar 🙂

  2. Jennie

    Roligt och pyssla och greja hemma de bästa jag vet love it <3 ska ni ta reda på om de är flicka eller pojke på bebis? Kram ps. Sååå roligt att ni ska ha bebis igen blir sugen sj på en liten igen, men orken finns inte när jag har en pojk med autism.

    1. jennybenny

      Yes det ska vi 🙂 Förhoppningsvis får vi veta om 4/5 veckor. Så kul! Fast det spelar verkligen ingen roll vad det blir. Jag förstår att bebissuget finns där men att ni tänker ett par extra gånger för det är ju extra jobb med en pojke med Autism. Får ni hjälp utifrån? KRAM