Mammaliv i Nashville

Den där Mally

Alltså.
Att ha barn, vara gravid & illamående samt supertrött & ha en underbar liten vovve som vill ha uppmärksamhet..
Sjukt jobbigt måste jag erkänna.
Nu när mamma & pappa åkt så bestämde jag mig för att lägga ner lite extra energi på vovvsingen.
Vi har lekt ”sök-lekar”, kastat boll varje dag & han har myst med oss på soffan.
Men han verkar liksom.. deprimerad??
Kan det vara för att mina föräldrar åkt?
Han är liksom i mitt ansikte & letar uppmärksamhet NONSTOP just nu.
Blir smått tokig.
Tips från hundägare som varit i liknande situation själv skulle verkligen uppskattas.
Måste tillägga att jag varje morgon gått på en liten runda själv med Mally, utan August för att ge honom mer ”egentid”, så även det får han.
Och på kvällarna när jag & August somnat så ligger han på soffan med Andrew & blir klappad.
Så han är ju inte bortglömd på något vänster liksom.
Ah.
Nu får ni komma med kommentarer 😉
DSC_5589

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag tror som många andra att det är graviditeten blandat med att dina föräldrar har åkt hem. Min hund lämnar inte mig ifred när någon har hälsat på.

    Dessutom eftersom att du funderade på att Mally inte alls var så på vid förra graviditeten, det kan ju bero på att han var lite för ung för att uppfatta det. En valp är ju en stor skillnad till en vuxen hund (3 år+ för goldens)

    1. jennybenny

      Ja så kan det ju vara! Att han var för liten. Så himla intressant alltså. De är väldigt fascinerande djur.

  2. Frida-mor till fyra troll

    Hej och beklagar att jag har varit dålig på att titta inom, men vad roligt att det ska komma ett litet syskon till August. Grattis, grattis!!!

    Det kan hända att instinkten om att skydda sina nära har kommit fram. När jag var gravid med första barnet och var på besök hos min vännina som då hade en schäfer. Han vek inte en CM från min sida och satt alltid framför mig, skitskum hund!

    1. jennybenny

      TACK snälla du! 🙂 Vi är SÅ glada!

      Mally var bara beskyddande första graviditeten men kanske känner han något annorlunda denna, det är ju mycket möjligt! Så himla intressant! De är smarta de där små lurvisarna <3

  3. Mammi

    Men tråkiga blogg, allt kom ju inte med nu heller! Skrev iallafall att jag nog får skicka ett paket med uppmuntringssaker till familjen. Puss o kram till er alla❤️❤️❤️❤️

    1. jennybenny

      SÅ jäkla tråkigt med att kommentarerna försvinner!
      Och du behövr inte skicka paket mami 😉 Eller jo. Lite strumpor, haha (skojade)
      PUSS

  4. Jennie

    Hej! Dels saknar han nog dina föräldrar och sen tror jag att du luktar gott. Vår hund var helt besatt av mig när jag var gravid, jag fick inte vara ifred en mikrosekund. Hon var i ansiktet heeeela tiden, låg i mitt knä och var allmänt jobbig. När plutten föddes så lämnade hon mig ifred och allt blev som vanligt igen!

    1. jennybenny

      Tur att någon tycker jag luktar gott just nu! 😉 haha.
      Jag tänkte inte alls på graviditeten faktiskt men visst kan det verkligen ha med hans beteende att göra. Gose vovven! Mycket för han nu <3

  5. Sandra

    Du tror inte det kan bero på alla gravidhormoner du doftar? Att han känner på sej att nu är det något på gång med matte? Skulle nästa svära på att min vovve blivit mera ”mammig” alla gånger jag varit gravid och bara ville vara nära nära, kanske för att skydda? Dom är ju känsliga djur på många sätt. Kanske jag är helt ute och cyklar..

    1. jennybenny

      Så himla intressant när ni skriver om det! Jag har inte ens tänkt i dom banorna. Förra graviditeten blev han väldigt beskyddande men inte mer klängig liksom. Men kanske blev han det nu! Tack för info & du är inte alls ute & cyklar! 🙂

  6. Johanna

    Åå jag hade skrivit mycket mer som försvann!!! Det jag bla skrev var att vi har två katter som är lite extra extra gosiga o keliga nu när jag är gravid! Tänkte om det kan vara så för dig med? Vi kanske luktar nåt’ speciellt nu iomed graviditeten?! 😉 Söt är han iaf! Kram!

    1. jennybenny

      Jag har förstått att det blir så fr många 🙁 Vad tråkigt!! Alltså att kommentaren försvinner. Suck.. undrar varför!

      Och ja det kan ju vara så med graviditeten! Inte ens tänkt på det förut! Många av er som gissat på det så det kan ju stämma. Smart! 🙂

  7. Louise

    Precis så var våran hund nu när vi kom hem från vår USA-resa, så jag tror att det är en saknad efter dina föräldrar som han känner! Varje gång vi går till dörren så vill hon följa med, lilla hjärtat!:) fina underbara djur!:)

    1. jennybenny

      Stackars Mally. Så jobbigt att se honom nere när han vanligtvis är väldigt glad hela tiden. Tack för fina ord! kram!

  8. michaela ♥

    men lilla plutten då. jag tror säkert att det kan vara för att han saknar din mamma och pappa. de har ju liksom inneburit extra kärlek och uppmärksamhet också helt plötsligt..POFF! BORTA! (du känner igen känslan va? lite tomt och ensamt liksom trots att man ha resten av sin familj kvar..)