Mammaliv i Nashville

Årets julkort

Nu har de flesta av våra vänner fått årets julkort & ni kan få se slutresultatet!
Tyvärr kom korten väldigt sent så jag missade sista leveransdatum till Sverige. Lite trist, men huvudsaken är att de kom iallafall!

(Och som ni märker är det ju inga kakor som ligger på talriken som vi önskade till rimmet, det är en bit toast efter ganska tydliga anmärkningar från lillherrn i huset, haha)

IMG_0300

DSC_5223 DSC_5222

”Make som cookies for Santa to eat
Make them for Santa real nice and sweet
Pour up some milk and set it right there
Set it up for Santa with lots of care”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Alltså va sött!! Det blev verkligen fint, kortet! Roligt att varje år skicka ett sånt här kort. Hur många skickar ni till? Jag är dålig på julkort… Borde försöka starta den traditionen! Kram till er!

    1. jennybenny

      Tack snälla vännen! 🙂 Vi skickar ca 75 stycken (ej Sverige medräknat). Man får inte glömma någon 😉
      KRAM

    1. jennybenny

      TACK! 🙂 Och jag kikade tillbaka hos dig som inte jag gjort på länge, måste ha tappat bort din adress då vi återställde datorn. Vad roligt att du lanserat en webshop!! Grattis!!

  2. Karin

    Vad underbart fint det blev! Lite mer tredimensionellt än vårt kan man säga, men en tre veckors bebbe är helt enkelt inte lika bra på att posera haha. Ska också visa!

  3. Carro

    Haha så klockrent! Haha han verkar verkligen härlig lille august! Å mally ser stolt (stel?;)) ut som rudolf!;) underbart!

  4. Madeleine

    Jättefint julkort och Mally ser helt underbar ut! Vi gjorde också personliga julkort i år för första gången och amerikanarna verkar väldigt vana vid det, dock inte jag..haha!