Mammaliv i Nashville

Framme!

Vi bor precis mitt emot det stora biblioteket på 5th avenue. Stressiga business människor & en miljard turister trängs på gatorna. Vanligtvis skulle jag hålla mig härifrån men just nu älskar jag det. Som jag missat denna staden! Vi har redan varit & sagt hej på Andrews kontor vid Rockefeller Plaza & nu ligger jag & August på hotellrummet & tar igen oss. Snart blir det middag i West Village.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoria

    Hej! Av ren nyfikenhet. Vilket hotell bor ni på? Alltid bra med lite tips inför framtida resor. Andras omdömen är ju de bästa. 🙂

  2. Pappa

    Inte helt otippat kommer det en längtan tillbaka till NY 🙂 Vi får se till att mellanlanda där och ta några dagar när vi åker till er nästa gång !!

    Kram till er alla

  3. josefine

    Precis börjat läsa din blogg men älskar den 🙂 Du lägger ut så fina bilder och inlägg. Du har verkligen en talang för fotografering och ett gott öga för detaljer.

    Jag bodde några år i N.Y så det är extra härligt att se bilder där i från :).

    Njut!

    Svar:
    Men vad roligt att höra! 🙂 Tack!
    Jenny Lönnstam
  4. nanna

    Vad härligt att få komma tillbaks med helt andra "glasögon":)

    & älskar att du säger "missat detta ställe" (har själv sagt saker som "nej tack, jag är så full" när vi har varit hemma i Sverige på middag & ngn frågat om jag vill ha mer mat)..

    Svar:
    Hahah. oops! Fattade inte ens att det var fel förrän jag tänkte till ordentligt 😉
    Jenny Lönnstam