Mammaliv i Nashville

Denna kärleken

Andrew jobbar sent idag & jag har haft August själv hela dagen.
När klockan närmade sig läggdags var jag ganska trött & när han äntligen somnat så pustade jag ut, gjorde jag en skål glass & slog mig ner framför datorn för att läsa bloggar.
Efter ungefär 15 minuter kommer jag på mig själv att sitta & gå igenom gamla videos på datorn av August som liten..?
Jag kan vara så trött så trött & så somnar han & då saknar jag honom nästan med en gång..
Samma sak när han vaknar & gråter mitt i natten.
Jag är helt yr i bollen & ligger där & gnuggar på hans rumpa & stoppar tillbaka nappen 21047 gånger & liksom ber till högre makter att han ska somna om.
Sen somnar han.
Och när jag hör dom där små snarkningarna & det liksom piper lite ur näsan när han andas ut, blir jag alldels varm i hela hjärtat & vill jag bara ta upp honom, klämma lite på tjockislåren, pussa bullkinderna & stryka handen över fjunhåret.
 
Denna kärleken altså.
Så obeskrivlig & så djup.
 
Att man kan älska någon så mycket..
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nicole - mamma till Elise och Inez

    Så himla bra skrivet. Det är precis så jag känner varje gång de där tuffare dagarna dyker upp. 🙂 hoppas att den lilla kämpen börjar sova bättre snart!

  2. louise

    Och jag som har en sån där dag i dag när man bara känner den där kärleken och inget annat började nästan lipa av det du skev. Det är så fantastiskt att få känna så där – och samtidigt så sjuuukt utmattande att älska så starkt. Det är det jag har tyckt varit "jobbigast" med att bli mamma – att älska så fullständigt och förutsättningslöst – jag har ofta känts mig totalt dränerad på enegi enbart för att jag är så kär i mitt lilla barn. Tur att det även ger en massa energi 🙂 Kramar!!

    Svar:
    Ja det är verkligen energikrävaande men på det finaste sättet! KRAM
    Jenny Lönnstam