Mammaliv i Nashville

Svar på kommentar

Natalie om Lilla lillkorv:

Varför får vi inte se hans ansikte längre??

Altså.. jag vill så hemskt gärna lägga upp alla miljoner bilder jag tar vareviga dag av världens finaste lilla lillkorv & visa hela världen vilken perfekt skrutt jag har.
Men jag är lite kluven med det där att bilderna kommer florera fritt på internet. Jag vet inte riktigt vilka konsekvenser det kan medföra till August i framtiden.
Ibland har jag även funderat på att sluta med bilder överhuvudtaget eftersom här i USA finns det mycket konstiga människor som lurar runt på internet.
Det varnas mycket för att om man lägger ut bilder tagna med sin iPhone, kan andra spåra upp vart bilden är tagen & därför lista ut vart du är.
Jag skriver inte så ofta längre när Andrew är bortrest förrän han är hemma igen just pga det.
Det är svårt detta!
Om jag bestämmer mig för att börja lägga ut bilder på August så vill jag först lära mig att ”vattenstämpla” mina kort så ingen kan använda dom. Tyvärr så är jag lite efterbliven när det kommer till teknik & datorer, så jag behöver hjälp att lära mig.

Och på tal om datorer, teknik osv.. jag håller på att leta någon som kan hjälpa mig med ny design. Rekommendationer?!
Jag måste ha hjälp pronto!

Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natalie

    Ok, tyckte bara att det var konstigt pga att du visat honom förut. Då kanske du borde bestämt dig från början. men jag förstår vad du menar.

  2. Josefin

    Tack så mycket 🙂

    Håller med dig, är också väldigt kluven när det gäller att lägga upp bilder, men samtidigt vill man ju visa alla härliga bloggläsare sin skatt!

    Jag tänker att det nog inte gör så mycket nu när Henry är så liten… men vet inte om jag vill göra det senare… Lät väldigt läskigt det där med iphonen… aldrig hört förut, måste nästan kolla upp det =/

    Kramar till dig och din fina familj!

  3. Nathalie - mamma till Melina

    Sv; jag skulle också vilja gå en ordentlig foto kurs! Skulle gärna gå den i New York 😉

    Jag förstår tanken runt bilder på ens barn, jag är också delad. Men än så länge har jag fått hjälp av en vän att vatten stämpla mina foton, jag är som dig, har noll koll 🙂

  4. Sarah

    Det där med vattenstämpel på bilderna är bara att gå in på ett bildprogram som photoshop och göra. Det finns massa bra tutorials på nätet om sånt. 🙂