Janina

MINA GRAVIDSYMPTOM JUST NU

– Halsbrännan är tillbaka, åh igen!!! Trodde den skulle ge med sig helt, men nej. Den påverkar sömnen också, så jag behöver i dagsläget ta medicin för att kunna få sova. Det bränner, svider och känns inget vidare.

– Foglossningen är just nu under kontroll, iallafall för tillfället. Ont har jag, men det är hanterbart, så länge jag inte går allt för långt på en enda gång.

– Rygg samt nackvärken har ökat något enormt. Hanterar den med hjälp av värmekudden, bästa köpet ever! Skulle aldrig klara mig utan den.

– Mardrömmar, har blivit lite bättre, sov helt okej inatt, tack och lov! Lite för kort natt men ändå okej.

– Känslo/humörsvängningar och mina känslor just nu: jag känner mig rätt så lugn inför det som komma skall, iallafall just idag. Funderar såklart kring förlossningen främst just nu, och hur den skall gå, kommer jag bli nöjd osv osv.

– Tröttheten är på samma nivå, skulle kunna somna sittandes vissa stunder. Tar alla vitaminer och mineraler som jag skall, men jag är SÅ TRÖTT!! Kanske inte så konstigt, jag har gått upp nästan 20 kg, varav cirka 3 av dom är vår bebis 👶

– Behov utav egentid: uppskattar extra mycket just nu min egentid om dagarna, att få vara här hemma och få vila och mysa, att äta gott och bara samla energi. Läser även mycket just nu, samt ser på serier för att få tiden att gå. Upplever absolut att jag ”går in i min 👶 bubbla” redan nu, hehe 🙃

Snart, snart, snart är det dags! 😍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.