Janina

DAGENS LÄSTIPS TILL ALLA GRAVIDA/BLIVANDE MAMMOR 💕

”Vad hĂ€nder egentligen i min kropp nĂ€r jag föder? Vilka kĂ€nslor kan upplevelsen av en förlossning vĂ€cka? Hur hanterar jag denna enastĂ„ende erfarenhet som en förlossning Ă€r? I Att föda beskrivs födandet bĂ„de ur ett existentiellt och ett fysiskt, biologiskt perspektiv. I denna utökade upplaga av sin uppskattade bok som utkom första gĂ„ngen Ă„r 2000, sammanfattar barnmorskan Gudrun Abascal sina erfarenheter av trettio Ă„rs arbete inom förlossningsvĂ„rden.

Att föda Àr en vÀgledning som informativt och personligt berÀttar om hur en förlossning gÄr till, och om hur man pÄ bÀsta sÀtt förbereder sig. Gudrun Abascal vÀjer inte för de svÄra frÄgorna, utan berÀttar rakt och enkelt om bland annat förlossningsrÀdsla, smÀrta och smÀrtlindring.

Nytt i denna upplaga, Àr bland annat ett avsnitt om andningstekniker att anvÀnda under förlossningen. Boken innehÄller ocksÄ mÄnga personliga förlossningsberÀttelser, en genomgÄng av hur man lÀser en förlossningsjournal, och instruktiva teckningar av konstnÀren Anna Höglund.

Gudrun Abascal Ă€r chefsbarnmorska pĂ„ BB Stockholm, den nya privata förlossningskliniken i Stockholm Första upplagan av hennes bok har vĂ€ckt stor uppmĂ€rksamhet, och snabbt sĂ„lts slut.”

Om du bara skall lĂ€sa en enda bok inför förlossningen, sĂ„ lĂ€s denna 😍 SĂ„ himla bra, och lĂ€tt att smĂ€lta all viktig information! 😊

Skapa en blogg pÄ LOPPI.se du ocksÄ, klicka hÀr!

Kommentarer

LĂ€mna ett svar

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.