Janina

Tisdag & storm ⛈

Hej alla fina!

 

Jag hoppas att ni mår bra, det gör jag. 😊 Har dock haft så sjukt mycket halsbränna på senaste tiden i graviditeten min, så vi har köpt brustabletter mot det, det hjälper mig för stunden. Sover också ganska kasst på nätterna för tillfället, då bebisen bökar på därinne. Alltså vädret just nu i Skåne med stormen Hans, omg, neeej det är inte direkt roligt att vara hästtjej alls för tillfället. Men, vi har gemensamt tagit beslut i familjen om att pausa livet med egen häst ett tag, och det känns faktiskt skönt. Jag behöver få vila mycket mer (har för mycket sammandragningar tidigt, så risken finns för att jag föder för tidigt igen eller blir inlagd på avdelning), och hästar kräver ju såklart otroligt mycket med skötsel, engagemang, tid och ens kraft. Så därför åker han hem igen denna vecka, och det känns helt rätt faktiskt. Kvar blir den älskade lilla shettisen ❤️ Vi får se om det blir fler shettisar eller hästar i framtiden, men inte i dagsläget.

 

Annars då? Jo, vi har varit uppe i Stockholm och hälsat på familjen en sväng, de reser ner hit till Skåne snart också. Så kul! Vi har även hunnit med att vara till mitt älskade Ullared. Om typ tre veckor är vi tillbaka där, för att fylla på mer till bebisens ankomst. Vi har fortfarande de stora inköpen kvar att göra; såsom spjälsäng, babynest, barnvagn, babyskydd osv. Vill 100% handla second hand i första hand, men vissa saker vill vi även köpa in nytt. Jag har, som jag skrev om tidigare, packat skötväskan här hemma färdigt, ifall bebisen väljer att titta ut allt för tidigt. Just nu går jag i tankarna på att snart börja skriva på ✍️ förlossningsbrevet mitt, jag har massor av olika listor jag skriver på för att få allt komplett.. Om vi hinner i tid, det återstår bara att se =) Det skall nog gå bra för oss oavsett. Det som snurrar i huvudet på mig är vilken barnvagnsmodell som är riktigt bra och fin till ett lagom pris åt oss, vilka gravidappar jag borde ladda ner, exakt hur mycket som behöver göras innan bebis anländer.. vilket sjukhus vi kommer att föda på, om vi skall gå en profylaxkurs eller inte. Detta varvas med mathandlingar, regelbundna blodprovstagningar och mina besök hos BM. Är ganska trött av allt som behöver ordnas med, och jag vilar därför ofta och så mycket jag bara kan.

Glad men trött blivande tvåbarnsmamma ⭐️👶

När de stora bebisinköpen är gjorda och på plats här hemma sedan, så att jag kan börja boa ordentligt, kommer det att känns bättre för mig. Nu känns allt mest lite halvklart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.