Janina

Fredag & världens halsbränna

Hej fina!

 

Jag har knappt fått sova något alls inatt, hade sådan halsbränna igår som bara sved och gjorde ont. Åt Max som hämtmat till lunch igår, det var så himla gott 😍, men magen reagerade tyvärr direkt. Behövde ta två Omeprazol för att ens kunna somna, jag bara låg och vände och vred på mig i sängen.

 

Imorse har jag känt bebisen röra på sig, känns helt fantastiskt! ⭐️ En liten rörlig krabat blir det. Annars har vi fullt upp, har en massa ärenden att göra inför flytten. Nu är det bara sex dagar kvar tills vi får nycklarna till vår nya boning! Så himla skönt skall det bli. Är dessutom stengolv där, så lär bli svalt och skönt. I detta hus (uppe på vinden) är det kokhett när solen ligger och lyser på taket om dagarna, så vill verkligen flytta ut, helst redan igår (!) Det är så mycket pyssel som behöver göras framåt, så kommer knappt ihåg att andas. Köpa ny säng till oss, en skön soffa, övriga möbler och all inredning.

 

Dekorera hemma sedan och få fint! 🥰 Sen även såklart köpa in alla saker till pyret i magen! 💗 Har bokat in tid för KUB UL också, så det känns bra. Hoppas den kliniken är lika bra i nivå som den förra, eller ännu bättre!

 

Kramar,

 

Janina

 

Bebis 👶 har fått ett nytt tillskott, välkommen till familjen herr elefant 🐘

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.