janemarina

MyNanny till familjens tjänst

Detta inlägg är i samarbete med MyNanny

Jag kom i kontakt med MyNanny för några veckor sedan. Innan dess hade jag inte tänkt så mycket på vilka barnpassningstjänster det faktiskt finns. Vi har haft turen att få hjälp av familjen. Jag började läsa lite om MyNanny och wow vilken bra tjänst detta är! 

MyNanny jobbar med barnpassning i hela Sverige och erbjuder både långsiktiga lösningar och regelbunden hjälp eller barnpassning för enstaka tillfällen. Det skulle kunna vara ett tillfälle där man som föräldrar vill gå på bio och behöver hjälp eller vissa dagar i veckan där det är svårt att få livet att gå ihop.

My Nanny hjälper helt enkelt till när familjepusslet måste fungera. De som jag kände att utmärkte myNanny var att de är noggranna och har gedigna rekryteringsprocesser och därefter breda internutbildningar med personalen. Stor vikt läggs på utbildningar för att alla som jobbar som barnvakt ska ha med sig så mycket som möjligt om olyckan skulle vara framme, men också för att kunna ge bästa möjliga hjälp och trygghet för barnet och familjen.

Tveka inte att kommentera om ni har fler funderingar och vill veta mer om myNanny.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.