janemarina

Vad händer hemma hos oss just nu??

Ja, vad händer hemma hos oss just nu? Om ni bara visste

Imorse ringde Linus till mig och kunde inte hitta bilnyckeln. Jag var redan på jobbet och blev rädd att jag råkat få med mig den dit, men det hade jag inte gjort. Linus letade vidare där hemma, men hittade den inte. Tillsist fick hans pappa hämta honom och köra honom till jobbet och Melinis till dagis. 

Nu är klockan snart åtta på kvällen och INGEN NYCKEL! Vi håller på att bli tokiga här hemma! Den är spårlöst borta. Vi har letat ÖVERALLT! Vi vet inte längre vart vi ska börja för vi har verkligen letat! Jag skojade precis till det att ”jag hittade den!!” Och Linus sken upp som en sol, tills jag började skratta och sa att jag skojade. Jag försökte bara lätta upp stämningen lite..

Jag känner att vi inte har tid för sådant här just nu! Och istället händer allt! Nej, nu måste jag fortsätta letandet om Linus ska kunna ta sig till jobbet imorgon. Det här är verkligen helt jäkla otroligt!

Sitter ninågon bra strategi till att hitta saker? Om man ändå kunde spå eller se tillbaka i tiden i ett timglas eller något

Bild lånad från weheartit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Mina bilnycklar har mer än en gång ramlat ner i en sko.. vi har skorna just vid nyckelskåpet, jag vet inte hur det ser ut hos er, men jag rekommenderar att kolla där. ?

  2. Caroline

    Jag brukar ha svårt att släppa sådana saker, men när jag väl SLUTAR LETA så dyker sakerna alltid upp, och det kan vara på ställen där man letat miljoner gånger. Kollat ordentligt i alla fickor? Kollat i bilen? Under bilen? ? Letade efter ett par nycklar en gång, kollade i jackfickorna säkert 5 gånger.. När jag hade gett upp sökandet och gick ut med jackan på mig så låg dom plötsligt överst i fickan haha