Göteborgsmamman

Världens bästa aprilskämt?

God morgon!

Hur mår ni? 🙂
Jag sitter här och försöker komma på något klurigt skämt, men jag vet inte riktigt vad jag hade kunnat lura er om, haha. Först tänkte jag skriva att vi är gravida igen – men då kanske Fredricks pappa svimmar innan han läst att det bara var en skämt. Sen tänkte jag skriva att vi skulle flytta – men det hade ni sett igenom det också. Jag är helt enkelt inte så bra på att luras!

Idag är det 1a april och idag får man se upp för alla busfrön där ute. Har ni något sådär superskämt som ni hört, blivit utsatta för eller utsatt någon annan för genom åren? 🙂 Dela gärna med er!

Igår firade vi påskafton hemma hos min mormor. Vädret var verkligen alldeles underbart och vi satt ute under nästan hela vistelsen,. Det som är så bra är att mormor har en lekplats i närheten av där hon bor (nästan så att barnen kan springa dit själva, hehe) och igår lekte sig tjejerna alldeles trötta med allt gungande, hoppade, rutschbaneåkande och sandplockande på den lilla lekplatsen. Tänk att en så liten lekplats kan betyda och vara så mycket 🙂
När vi lekt klart skulle vi gå in och precis när vi passerar husknuten så fick vi syn på en kanin denna påsk. Snacka om tecken! 🙂 Tjejerna blev alldeles till sig men stod ändå snällt och tittade på den, alldeles förstenade. Den var ju bara så söt!
Vid middagstid åkte vi hem, åt lite påskmat och sen la sig tjejerna vid 20 och jag och Fredrick fick en ledig kväll igen.

Idag ska jag dra med barnen och Fredrick till möbelbutiken. Fredrick skickade ett fint soffbord till mig igår kväll (så han får skylla sig själv) och ett nytt soffbord behöver vi verkligen. Jag hade velat ha ett i marmor, men marmor kanske har gjort sitt eller så kanske man tröttnar? Jag har  svårt att tro på det sista dock – jag är helt frälst i marmor och hade gärna haft det nästan överallt. Så himla fint!

Annars har vi inte mycket på agendan. Ska ni göra något kul? 🙂

Ha en fin söndag mina kära!

Kram.

Emilias mössa på bilden nedan är härifrån. Jag har fått så fina komplimanger om vilken fin gul färg den är i och jag kan inte annat än att hålla med 🙂

frukost frukost mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn härlig dag ute i solen! Nu. Nu måste ju ändå våren vara här?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anneli

    Jag undrar varför folk finner det roligt att skämta på just den dagen,
    det finns ju hela året att vara underhållande på. Dock så skämtar folk bara om saker som är på bekostnad av andra,
    vad som är roligt med det kan jag aldrig förstå.

    1. goteborgsmamman

      Ja, vad har hänt med Göteborgsskämten liksom? Haha. Men jag håller med dig – skämta under hela året och inte så att någon behöver pekas ut 🙂
      Fortsatt glad påsk Anneli! Kram <3

  2. Michaela

    Åh jissss odag litar jag inte på en själ? Men en bekant säger att hon gifte sig igår och jag gratulerade sen kom jag på att det var första april så nu e jag osäker?