Göteborgsmamman

Dagens.

God morgon hörrni! 
 
Fredag – klapp, klapp, klapp! Visst är det skönt?! 
Jag tycker vi kör lite dagens för att kicka igång fredag den 10e mars.
 
Dagens mående: Förkylningen har slagit till rejält här hemma – från absolut ingenstans. Ingen i vår närhet har varit förkylda så jag gissar på att det kommer från dagis. Jag snyter mig alltför många gånger och det ekar verkligen i huvudet på mig. Men det går över! 🙂
Dagens kläder: Myskläder. Inga tighta aftonklänningar här inte.
Dagens mat: Idag kör vi på långkok här hemma. Vi åt faktiskt baconlindad falukorv igår – överraskande gott! 
Dagens barn: Tjejerna känns också lite sisådär i måendet. De är glada och pigga, men går och snorar hela tiden. Stackare! 
Dagens ros: Går till min fantastiske sambo. Han är verkligen bäst och mer därtill. Ibland saknar jag verkligen ord för hans kärlek och för allt han gör. Jag är minst sagt lyckligt lottad! 
Dagens mage: Det sparkas och leks runt där inne hela tiden. Hon har absolut lagt sig med huvudet nedåt: det ilar i de nedre regionerna och sparkas upp mot revbenen hela tiden. 
Dagens tanke: Jag börjar bli lite härligt nervös inför förlossningen samtidigt som jag tänker ”åh, herregud – en förlossning till?!” och nerverna övergår till riktig nervositet. 
 
Hur mår ni? Är ni redo för helg? 
 
Kram.
// Gårdagens fika med syster och hennes kille. Så mysigt! <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma till två pojkar

    Spännande med en tredje förlossning. Man vet vad som väntar.. ??. Jag har ca 3-4v innan FL o börjar känna att jag inte vet om jag verkligen vill känna den där smärtan igen ?. Börjar du bli nervös?