Göteborgsmamman

Vem vill ses nästa vecka?

God morgon!

Tisdag *klapp klapp klapp*! Jag är så taggad för den här dagen. Det känns som om det var 100 år sedan barnen var på förskolan (trots att det bara var förra veckan) och jag vet både att det längtar, men jag längtar också skamligt nog efter ett par timmar egentid tillsammans med bara Emilia. Vi har så mycket att fixa med idag och jag ska verkligen försöka vara produktiv 🙂

  • Plantera groddar. När jag var på ett event med Till Bords sist så fick vi just groddar i det tackbrev som kom senare. Kanske skulle jag passa på att odla något mer? Vi odlade tomater förra våren som växte på som bara den – men som blev övervattnade när vi var borta på semester, haha.
  • Jobba. Jag har många mail och uppgifter att beta av idag. Längtar riktigt efter att få sätta igång!
  • Städa. Den här punkten kommer jag behöva stryka – jag känner helt enkelt inte för att städa idag. Vi skjuter på det tills imorgon istället.
  • Köpa glassar. Idag är dagen då jag ska lyckas köpa alla de nyheter vi är ute efter till vårt glasstest!
  • Träna. Men det är sista punkten för dagen eftersom jag springer en runda i samband med att jag hämtar tjejerna på förskolan. Emilia är ju en riktig vagnsovare och just under löpningen sover hon alltid extra gott 🙂

Idag är det molnigt och grått i Göteborg så vi håller oss inne.
Vet ni vad som hade varit roligt? Om ni ville ses?! Är det någon som är hemma med barn (eller utan) och som vill ta en fika någon dag? 🙂 Jag ses så himla gärna och tycker det är skoj med nya vänner! Nästa vecka kanske?

Dags för frukost! Hoppas ni får en härlig dag <3

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggIgår var vi på lekplatsen med farmor och farfar efter att jag varit hos frisören. Ni måste se före- och efterbilderna sen! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Åh det hade varit jättekul att träffas för en fika! Jag har en grabb som är född nån vecka före Emilia, så det hade varit kul att prata om vad som är typiskt i deras ålder och få tips inför framtiden vad gäller allt från kläder på förskola till mat och hundra andra miljoner saker. Dock bor vi i Stockholm så det blir ju tyvärr svårt! Hojta gärna till om du har vägarna förbi huvudstaden!

  2. Sofie - gravid med tvillingar

    Jag tar gärna en fika nästa vecka ?? jag ska till barnmorskegruppen på tisdag och träffa läkare för sjukskrivning, så efter det är jag rätt ledig om dagarna 🙂 (jag är dock inte så rörlig haha)

    Jag vill höra allt om hur det är att vara trebarnsförälder ?