Hej på er!
Idag tog jag mig i kragen och testade de där hallonremmarna som så många gör hemma. Och vet ni vad – det var verkligen inte alls så krångligt som jag trodde att det skulle vara. 70 grader i 4 timmar var det som krävdes och knappt något jobb innan heller. Goda blev de också! 😉
Du behöver:
6 dl hallon, 2 msk honung/agave och 1 tsk citronsaft
Såhär gör du:
1. Om hallonen är frusna: koka upp dem på svag värme tills du får en fin puré. Annars mosar du dem med hjälp av en mixer
2. Blanda i honung och citronsaften och rör om
3. Häll ut på en silikonduk och låt grädda i ugnen ca 4 timmar på 70-75 grader. Anledningen till att inte använda bakplåtspapper är för att det fastnar så lätt i hallonen
4. Skär ut i längder
Klart! Så smarrigt och nyttigt!
Mina barn älskar också fruktremmar. Vi brukar göra på aprikoser också. Bara att lägga dem i blöt några timmar och sen mixa, efter det är det samma procedur! Som du säger, såååå enkelt!
Åh, vilket tips! Det måste jag testa 🙂 tack! Kram ♥️