Göteborgsmamman

När unnade du dig själv något sist?

I samarbete med upplevelser.com

Hej på er!

Hur ofta unnar du dig någonting? Jag är faktiskt rätt kass på det. Jag köper hellre kläder till barnen eller lagar god mat till Fredrick. För mig är det viktigt att få visa uppskattning för andra och då kan jag även ibland lätt glömma bort mig själv.
Men nu har jag bestämt mig. Nu ska jag ta och unna mig en massage någon dag. Jag ska helt enkelt bara planera in det och ta mig tid till det. Stänga av telefonen och bara njuta en stund.

Om du fick välja vad du ville – vad hade du unnat dig då? Hade du velat hitta på något själv eller hade du velat ha med dig någon att uppleva det med?

Fredrick är ju min själsfrände och jag vill se världen med honom. Men allting behöver inte alltid vara så stort. Upplevelser kan vara en vecka eller två, men det kan också vara en upplevelse att få njuta själv eller med någon i bara en timme eller två.
Dagens samhälle bygger mycket på tiden vi har och hur ofta säger vi inte till varandra att ”det är mycket nu” eller att ”jag önskar jag hade fler timmar på dygnet”.
Jag tror att det är viktigt att vi får chansen att uppleva mer och få lugnet till att skapa minnen. Att vi får chansen att låta det sjunka in och kommas ihåg.

I samarbete med upplevelser.com vill jag tipsa om deras presenttips. De har sommarpresenter, studentpresenter, 20-, 30- eller 40årspresenter, mors dagspresenter (coming up!), romantiska presenter, bröllopspresenter och presenter till dina nära och kära. Det som är skönt är att du slipper springa i butiker utan kan fixa allt på nätet 🙂 Himla bra.

Lycka till med just dina upplevelser.

Kram.

upplevelser

Hur ofta unnar du dig själv eller någon annan någonting? 

 

I samarbete med upplevelser.com
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.