Hej på er!
Vi har precis ätit en himla god middag här hemma. Det var Fredricks svåger som en gång i tiden lagade den här rätten till oss och visst har det varit en återkommande favorit sedan dess! 🙂
Just för att den är så god och enkel så tänkte jag dela med mig av receptet till er – lova nu att ni testar! Och är ni nötallergiker så kan ni absolut ersätta jordnötssmöret med något annat smakrikt.
Du behöver: 1 grillade kyckling, 1 paket nudlar, 1 burk minimajs om man vill, 1 gul lök (vi tog purjolök idag), en näve babyspenat, ett par tomater, 1 burk kokosmjölk och en stooor matsked jordnötssmör. Lite salt och peppar kan vara smart också – om ni vill så mer smak på det hela! 🙂
Såhär gör du: koka upp nudlarna efter anvisning på paketet. Stek lök, majs och kyckling lite snabbt. Häll i kokosmjölken, jordnötssmör och låt koka upp. Salta och peppra. När nudlarna är klara så kan ni blanda ner babyspenaten och tomaterna i såsen och låt koka med i en kort minut. Klart! Det är verkligen så himla enkelt och ännu godare!
Kram.
// God och enkel middag – bon appetit! //