Gabriella Joss

Träningsfrågor

Hur ofta tränar du nu? 

Mellan tre och fyra gånger i veckan! Det är så skönt att vara igång ordentligt.

Bästa tipset för att finna motivation? 

Jag skulle säga nya träningskläder och bra musik. Det ger så mycket pepp enligt mig! Just att unna sig lite nya kläder gör så himla mycket och man känner sådant sug efter att använda dom att man inte kan låta bli att köra ett gympass, haha. Och musik gör ju verkligen ALLT. Utan musik hade man nog inte orkat ta i och köra lika hårt som man kanske annars gör.

Hur kommer man igång? 

– Ställ inte för höga krav på dig själv! Då blir du bara besviken när du inte kan nå upp till dom. Istället för att planera in fyra pass i veckan och bara hinna/orka med tre så kanske det är bättre att planera in ett pass. Skulle du sedan komma iväg på tre pass så kan du ju ge dig själv en extra klapp på axeln istället. Förstår ni hur jag tänker? Det blir lättare så och man slipper känna sig dålig! Det är så lätt att man gör det annars även om det är något man inte VILL. Jag känner mig lätt dålig undermedvetet även om jag har kört stenhårt på två pass och lyckats bra med dom om det var så att jag hade planerat in tre.

– Ett annat tips är att alltid planera in träningen i början av veckan. Då vet man att den blir av och sedan är man liksom klar med veckans träning.

– Planera in med en kompis!  Jag tränar ofta med min fina vän Sara och då måste jag ju dra mig iväg bara för att vi har bestämt tillsammans, haha.. Kan erkänna att soffan ibland lockar mer men man kan ju inte svika sin vän + att man mår SÅ bra efteråt.

– Ät något gott efteråt. Se till att ha någon god mat redo när du kommer hem vrålhungrig! Eller något gott proteinbröd med philadelphia och avokado med örtsalt. Man orkar köra extra hårt när man vet att något gott väntar.

– Träning ska vara roligt! Förknippa det inte med något tråkigt eller något som du inte tycker om. Gillar du att dansa så gör det! Vill du hänga i gymmet så gör det! Kul att gå på olika typer av pass? Gör det! Det är bara fantasin som sätter gränser. Det ska vara roligt att röra på sig.

16522649_10211954143190272_2141278902_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. gabriellajoss

      Nej faktiskt inte! Men ser till att jag är mätt innan iallafall för annars orkar jag typ ingenting, kram <3

  1. Lovis

    Gjorde min första löptur idag på flera månader. Blev sponantnoch utan krav. Gick mycket lättare än vad jag förväntade mig, kanske var just för att jag inte hade krav på vad jag skulle orka? Kram!