Gabriella Joss

Två dagar kvar till BF..

..Alltså denna nedräkning, haha.. Man blir ju tokig! Och varje dag så tvingar jag mig själv att förstå att jag kommer att gå över tiden och att jag förmodligen kommer att vara gravid i två veckor till. Trots detta så sitter man ändå och räknar ner. Konstigt hur hjärnan funkar! Men samtidigt så förstår jag. Vi har ju fått ett datum för cirka åtta månader sedan och det har hela tiden varit målet. Att sedan liksom tvinga sig själv att avvika från det precis när det börjar komma ikapp blir rätt ”svårt” för hjärnan. Men ja, det blir spännande att se när han kommer. Man märker att det börjar närma sig då släktingar och vänner ringer och kollar läget och önskar lycka till. Tänk att någon dag inom det närmsta så sitter vi där i bilen påväg till BB med värkar. Så galet spännande! Jag är sjukt taggad på att föda och gå igenom en förlossning. 

Önskar er en jättefin fredag. Stor kram! <3

Det blir tyvärr mest halvfabrikat här hemma nu i sluttampen. Orkar inte laga mat! Är duktig på att rulla egna bollar och biffar, göra soppor och grytor osv i vanliga fall. Men all matinspiration är som bortblåst och jag orkar verkligen inte så i köket. Hoppas den kommer tillbaka sen när bebis är här (det är jag säker på att den kommer!). Igår testade jag anammas nya veganska chorizo. Supergod var den! För att göra det lite nyttigare så åt jag den med pasta som är gjord helt på gröna ärtor, avokado och små tomater. 

 

Och vi inhandlade massooor med bubbelvatten igen för som ni har läst så är det typ det enda som hjälper mot min tunga. Hittade ”riktigt” vichyvatten för en gångs skull. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.