Gabriella Joss

Äntligen tillbaka!

Dessa grillade vi konstant under sommaren 2014 och kort därefter så slutade dom att göras. Vi var SÅ ledsna här hemma. Nu har dom dock varit tillbaka i frysdisken den senaste månaden (eller kanske ännu längre?) och dom är så otroligt goda! Helt veganska och vi brukar låta dom tina lite och sedan marinera med olivolja, soja, timjan och salt och peppar. Låta ligga i en plastpåse i marinaden över natten och sedan steka upp dom eller grilla dom (men ja, det är ju inte direkt grillsäsong just nu). Stort tips! =) Finns i frysdisken. 

Igår stekte jag dom i olivolja + lite mjölkfritt smör ihop med champinjoner och saltade, pepprade + kryddade med fryst persilja. När allt hade fått yta så hällde jag på iMat från Oatly. Mums så gott det blev efter att det hade puttrat en stund. Serverade med grönkål som vi stekt med salt och olja + bulgur och tomater. Jättegott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.